Egy hete késik, a teszt negatív (beszélgetés)
Tény, hogy túlsúlyos vagyok, Domink is így jött már össze. Nem mondom, hogy jó így, de rajta vagyok, ezért kezdtem el tornára járni :)
Remélem, mihamarabb sikerül összehoznotok a bébit!!!
Szia!
Voltam ma dokinál, holnap megyek vissza, nem volt elég pisi a hólyagomban, totál elfelejtettem, hogy uh-ra megyek, jót pisiltem előtte 1 órával...Rám vall :D
Minden előfordulhat. Egyszer engem is megszívatott, mert elkezdtem vérezgetni a vélt peteérés után egy jó héttel, Már örültem, hogy talán beágyazódásos vérzés, de nem az volt, aztán az igazi mensi is nagyon elcsúzott, és azóta sem normális, de legalább már tudom miért.
Remélem hétfőn tud valami biztosat mondani a dokid!
Legkorábban hétfőn tudok uh-ra, illetve dokihoz menni :\
Csak arra tudok gondolni, hogy amikor 2 napig nagyon minimálisan maszatoltam, az lett volna a mensim, ahhoz képest viszont szinte félidőben vagyok...Csak az a fura, hogy nekem olyan szinten meg szokott lenni, hogy a super plus tampon egy órán át nem tart a 3-4. napokon...Adott két napon viszont elég volt a tisztasági betét. Ezért vagyok kétségek közt. Nem létezik, hogy az lett volna a mensi
Hát, passzolom. Nekem ez már nagyon kusza.
Elviekben közép idő fele van Pé, de lehet extra peteérés is, amit csak uh-val tudnak megnézni, de a többi mind találgatás, viszont tény, hogy akad aki a "leglehetetlenebb" időpontokban lett terhes... :O)
Ismerős! :S
Én is húztam miatt a lábam. :(
Azért írtam, hogy lásd, hogy összetett ez a dolog, de nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni.
Azét ha van kedved írd meg, hogy mi volt az orvosnál!
Ne hülyéskedj!!!! Dehogy vagy az!
Bonyolult az emberi szervezet, tehát a női is. Annyi minden lehet.
Még egy vacak húgyhólyag gyulladástól is késhet, aminek látszólag semmi köze nincs a nőgyógyászati szervekhez, és mégis, úgyhogy valószínűleg neked is csak valami átmeneti problémád van! Inkább ezt erősítsd magadban, és ne a mumusokat! :)
A TSH az pajzsmirigy, de ezen kívül szoktak még 6 félét nézni.
Lehet egy gyulladás is a méhfájdalomból ítélve. Az is tud késést csinálni.
Tuti minden rendben lesz! +++++
Azt már nem gondolnám végképp, hogy enyhe vérzés mellett a 41. napon van PÉ. Ez szerintem millióból egy esetleg.
Vérzés mellett terhesnek lennie gyakoribb.
Hormonprobléma is lehet, de éppen az is, hogy csak ebben a ciklusban kileng.
Ettől függetlenül, hogy mindig 31 napos, lehet, hogy elnyúlt, vagy babás lettél, mert ha a 21. napon volt pozi az ovuteszted, akkor egy későbbi peteérésről van szó. A 21 naphoz hozzá kell adni 14-et, és így kapod meg a nemvárt napját. Ha megjön, akkor tudod a választ, ha nem akkor ennek elmúltával érdemes tesztelni. Ha nega is, attól az általad említett alacsony hCG szint miatt nem mutatkozik meg a két csík, vagy pedig most valami miatt megborult a ciklusod, de ha így lenne, remélem helyreáll! :)
Azért tájékoztass minket, hogy mi újság. :O) Sok szerencsét!
Köszönöm a hozzászólásokat! Igazából két gyerek után furán hangzik a kérdésem :)
Csak hát...első terhességnél nyaralás miatt nem teszteltem azonnal a késést követően, másodiknál pedig, 2006-ban baromi rendszertelen volt a mensim, így fel sem tűnt, hogy késik, nem is foglalkoztam vele, pedig tervezett baba volt.
Még azért van bennem remény, mert tudom, hogy Dominknál nagyon alacsony volt a hcg szintem, legalábbis félidőben. Nem tudom, hogy ebből egyenesen következik -e, hogy az elején is más volt a mennyiség.
További ajánlott fórumok:
- 18 napja késik, 2 negatív teszt, bővebben a hozzaszólásban. Új vagyok kíméljetek :)
- 5 napja késik a mensim, az első teszt halvány pozitív, a második negatív. Terhes vagyok?
- 14 napja késik 4 teszt negatívnak mondható
- 2 hete késik a mensim, a tesztek negatívak, mi lehet a baj?
- Kislányom 16 hónaposan egy nap még 2x szopik, majdnem 2 hete késik, megszakítással védekezünk, teszt az negatív, szerintetek?