Egy főnök bukásával a sleppje is bukik? (beszélgetés)
Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy nem ismerlek, hogy nem dolgozom veled!
Valamint nagyon örülök annak is, hogy te mindent is jobban tudsz, és nagyon sajnálom, hogy nem te vagy a vezérigazgató annál a cégnél. Gondolom, akkor ez a fórum se lenne, mert a vezérnek csak van annyi intelligenciája, hogy nem süllyed olyan szintre, mint ahol te vagy. :)
"Annyi iskolázatlan börtönviselt is kinek kéne? "
A szekus cégek tárt karokkal várják őket, Mo. legnagyobb szekus cége amúgy is egy volt többszörös sittes kezében van .
Én nem aggódnék azon h mi lesz velük. Majd mennek utcát söpörni ahogy mondod. Tudok én is olyan céget h az alkalmazottak 90%-a a főnök haverjai a böriből.
Annyi iskolázatlan börtönviselt is kinek kéne? 🤷♀️
na ja, csak elnézve a sleppet el nem lehet képzelni hova mennek, hova kellenek majd
van itt olyan akinek még az érettségije sincs meg, na most az hova kell majd?
itt megkapta a kényelmes irodai munkakört, meg a 400 bruttót. érettségije sincs.
nyelvet nem beszél.
hova kell majd? utcát söpörni? meg vannak itt még ilyenek
Egy főnök bukásával a sleppje is bukik?
Ha egy munkahelyen a főnök az évek alatt szép kis sleppet gyűjtött maga köré, de most épp ő az aki kihúzta a gyufát a tulaji kör szemében és menesztve lesz-akkor ez a slepp távozását is jelenti?
A slepp ugye olyan seggnyalók csoportja akik szakmailag nullák egyedül a főnök miatt kerülhettek be egyáltalán.
A cégnek szakmailag nincs szüksége rájuk sőt, csak ballasztnak vannak.
Most a főnök repül-repülnek ők is?