Egy fantasztikus sportnap, felnőtteknek (beszélgetés)
4. sellobaby. (válaszként erre: 3. - Db78bacc4f)
2011. jan. 13. 17:15
Kedves bedina!
nagyon köszi a tippet, ezt is bevetem, jól hangzik. Van is egy füves kispálya, ahol lehet játszani. Megtaláltam a Monpoly nevű társasjáték ivós változatát is a neten, már meg is csináltam, egy nagy kartonra! :-D
3. db78bacc4f
2011. jan. 13. 09:58
Esélykiegyenlítős foci. :) Szabály: amelyik csapat gólt rúg, iszik egy páleszt. Ezzel megnöveli az esélyeit a másik csapatnak és ők is gólt rúgnak. Ők is isznak...és így tovább ...:)
2. sellobaby.
2011. jan. 12. 14:01
Az kimaradt, hogy italos játékokat is vár a szomjas csapat! :-D
1. sellobaby.
2011. jan. 12. 13:56
Kedves Barátaim!
Sportnapot szervezek január 21-re, egy mentőállomás fantasztikus csapatának! A segítségeteket szeretném kérni. Kérek Mindenkit, ha tud, adjon valami tippet, milyen programokkal lehetne feldobni ezt a napot! Játékokra, pl sorverseny-ötletekre gondoltam. Köszi előre is! A sportnap utn természetesen kaptok beszámolót...:-DDD
További ajánlott fórumok:
- Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha?
- Indigó felnőttek! Kérlek írj, ha tudod magadról, hogy az vagy, de akkor is, ha még csak gyanakszol!
- Az amerikaiak miért a 18-21 éveseket küldték a háborúba meghalni? Miért nem a felnőtteket?
- Mini felnőttek? Olyan ruhában járatnak csecsemőket mint ahogyan felnőttek öltöznek
- A felnőttek világa
- Csinálnak valahol felnőtteknek anyagcsere genetika vizsgálatot?