Egy fantasy könyv címét keresem... (beszélgetés)
Megryan, aztaaaa, szuper vagy!!!:-)))) Ez az, beugrott rögtön! már nézem is a bolt linkjét!
a nagyja akkor jól rémlett, lehet, azt a gyökeres dolgot egy másikkal keverem..és akkor az lehetett magyar szerző. Na igen, akkoriban számolatlanul faltam fantasyt, Fable-t, Lawrence-t..na jó, ma is..:-D
NAGYON KÖSZÖNÖM!!!:D
Astaroth, köszi Neked is, lehet, hogy az a másik regény tőlük van..rákeresek a könyveikre.:-)
Sziasztok!
Még a 90-es évek elején olvastam egy fantasy-regényt. Az író angol álnéven írt, de 99%-ban biztos vagyok abban, hogy magyar.
A könyv egy elvarázsolt /elátkozott kastély felszabadításáról szólt, s a fő motívum az volt, hogy a főhős (egy férfi) egy zsonglőrtársulathoz csapódva utazott a kastély felé. Rémlik még, hogy volt egy növény, talán fa, ami a kastély alatt nőtt, és a gyökerei a végén igencsak beleszóltak a dologk alakulásába.
Nagyon izgalmas volt, különös hangúlatú, számomra letehetlen könyv volt...de vagy 15 éve kaptam kölcsön utoljára, és nem tudom, mi a pontos cím. Enélkül meg antikváriumban sem tudok utána nézni.
Köszönöm a segítséget!
További ajánlott fórumok:
- Sci-fi, horror, fantasy olvasók mi a kedvencetek és miért?
- Tudja valaki az eddig megjelent összes Danielle Steel könyv címet?
- Melyik 3 könyvcímet említették az Utazás a rejtélyes szigetre c. mozifilmben?
- Ismertek jó fantasy filmeket? Filmcímeket kérnék szépen! Köszönöm!
- Tud valaki ajánlani egy olyan könyvet, amiben foci taktikák vannak? Címet és lehetséges vételi helyet szeretnék! Köszönöm
- Keresek egy képes foglalkoztató könyvet Jézus koráról gyerekeknek, olyan mint a Feltárul sorozat(Egmont kiadó).Tudja valaki a címét?