Egy éve hogy elváltak útjaink, de még mindig figyelem a... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
10. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 8. - Lolita2112)
jan. 19. 21:29
De a fórum nyitó nem írta le hogy ő vetett e véget nekik. Lehet hogy a másik. Sőt, nagyon valószínű, mert ha valaminek véget vet az ember akkor ne rinyáljon, de ha a másik dobta ki az életéből akkor érthető hogy ki van akadva. Mondjuk ebbe az esetben is volt előzmény hogy miért dobta ki, de ez nem derült ki a kommentekből.
9. semleges
jan. 19. 01:46
Nehéz dolog.
8. lolita2112
jan. 19. 00:54
en ha vkit menesztek utana sose nezek vissza,csakis elore nezek a jovobe,a mult mivel nem mukodott eleve azert zarok le egy kapcsolatot.
7. PRM (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 18. 21:29
Amikor már megöl benned mindent, akkor nem fog érdekelni. Tudom, átéltem. A tűz addig lobog amíg el nem oltják. És az ilyen kapcsolatban valaki mindig eloltja.
6. barackmag*
jan. 18. 21:23
én s vagyok igy, van hogy vele álmodom. persze már vagy 14 éve, hogy szétmentünk, még néha most is irok neki emailt.
jan. 18. 20:56
Ismerős az érzés.
4. teletabby
jan. 18. 20:49
Az idő segít... a fájdalom, hiány érzet megszelidül. Később csak a szépre emlékszel!
3. Archer84 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 18. 20:29
Én inkább inaktiváltattam magam 😀
2. Violet18
jan. 18. 20:06
Kitartást, rohadt nehéz, talán ha jön egy új sikerül
jan. 18. 20:06
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mennyire veszik figyelembe az autósok, ha látják, hogy "baba az autóban" matrica van egy kocsin?
- Beteges, ha figyelem a páromat, hogy mikor lép be az iwiwre és hasonlókra..?
- Miért van az, hogy bizonyos férfiak kizárólag egy nő külsejét veszik figyelembe?
- Egy 7 éves gyereknek elmondanád, hogy a szülei elváltak?
- A gyerekelhelyezési perben figyelembe veszik, hogy az apa kettős életet él évek óta?
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?