Egy család széthullása - Szüleim elvesztése (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egy család széthullása - Szüleim elvesztése
Olvastam a történeted azt hiszem elég sok ehhez hasonló élethelyzetek vannak a világban.Nagyon szomorú,hogy a szülők nem tanultak meg felellős-
ségteljesen dönteni,tudatosan és ennek ez lett a
következménye.A családok szétesése legtöbb esetben
azért következik be,mert nincs jó minta arra hogyan kell jobban csinálni.Szerintem régebben többet olvastak Bibliát,útmutatót az emberek ami
egy tudatos könyv,amelyben Jézus elég sok példát
mutat az emberiségnek mire vigyázzanak.Sajnos
ezek az erkölcsi és értéktartó mintákat a mai emberek csak mesének és viccnek veszik,pedig a
benne leírtak minden ember számára nagyon fontos
irányelvek az élet minden területére van benne
példa.Elég elgondolkodtató kijelentések formájában
Az életben mindennek ára van,ha nem szeretet és
nem tudatos,felelösségteljes döntést hozunk az
életünk folymán bármilyen terület,helyzet legyen
is az mindíg megbosszúlja magát.Sajnos,ha két fel-
nőtt ember közül csak az egyik veszi fel a terhet
az abban elöbb-utóbb megbetegszik,a másik fél a
rossz döntéseivel saját magát és a családját is
megöli leki értelemben.Ez a leki sérelem aztán megbetegíti a testet is.Ez a biblia szerint törvényszerű,ilyen törvényeken működik az életünk
és vílágunk is.Ezért jó,ha vigyázunk eymásra és
megtanítjuk a gyermekeinket is egymást tisztelni,
szeretni és minél több jó döntést hozni tudatosan.
Mert minden döntésünknek van következménye jó vagy
rossz,de minden tapasztalás tanulásából tanulunk
és taníthatunk is azaz tovább adjuk gyermekeinknek
felkészítjük ez alapján őket,hogy minél kisebb
vagy egyáltalán ne legyen sérülés se lelkileg se
pedig testileg.Mert a fizikai betegséget a leki
egyensúlyunk felforúlása okozza nagyon sok esetben
Ezért mindíg fontos meggondolni,minek mi lehet a
következménye mielött bele megyünk és,hogyan fogjuk feldolgozni úgy minél kevesebb legyen a
fájdalom.Örülök,hogy most sikerült egy jó párkapcsolatban kamtoztatni mindazt a rossz tapasztalatot jóra fordítani amit elszenvedtél.
Minden dologból mindíg tanulni kell és ez viszi
előre az emberiséget a fejldésében.Sok boldogágot
örömöt és felkészülést a mindennapi dolgok megfontolt döntéseiben,hogy sikeres legyen az életetek családoddal együtt.
Sajnálom hogy ilyen hamar megtapasztaltad ezeket a dolgokat.....
Vigyázzatok egymásra!!!
Ez a fórum cim hasonlit a keserű gyermekkor boldogtalan élet történetéhez. Ahol megmondom őszintén a cikkirónak sok szenvedésen nélkülözésen
mentetek keresztül, hiszen felnőttnek és gyermeknek egyaránt jogos az igénye a szeretetre és az emberibb bánásmódra. Ez valóban megtanitott tégedet arra, mennyire fontos az összetartás testvérek között is remélem tartjátok egymással a kapcsolatot. Igen, ahogy irtad ennek ellenére sajnálod, hogy nem láthatták az aranyos unokájukat, hiszen jó lett volna, mert szerették volna őt. Ebben az országban sok ilyen borzalmas dolog történik. Vigasztalásul csak annyit mindezekért kárpótol a férjed és a kisfiad az életkedvet is visszajött, mert ti hárman békében és boldogságban éltek. Kivánok sok boldogságot és szerencsét. Üdvözlettel: Ágnes
Sajnos tudom,hogy mit érzel,bár én nem voltam már gyerek,mikor elvesztettem édesanyámat,és ugyan még él,de azóta édesapámat is.
Sajnos ez a fájdalom soha nem múlik el!Meg kell tanulni vele együtt élni....
Adjon sok-sok erőt neked a kisfiad,és a családod!!
Ugrás a teljes írásra: Egy család széthullása - Szüleim elvesztése
További ajánlott fórumok:
- Hogy élted meg egy közelálló családtag elvesztését?
- Baba elvesztése a 34. héten
- Baba elvesztése 20 évesen, s rémálom a kórházban
- Szüzesség elvesztése a mai világban...
- Miért félek attól, hogy a szüleim nem élik meg az esküvőmet, a családalapításomat? Normális ez?
- Ha én lemondok a szüleim családi házának a feléről (örökségemről) a hugom részére, akkor is kell ajándékozási szerződést kötni?