Egy arc és homloküreg gyulladással + torokgyuszival együtt valóban olyan irreálisan sok lenne az 1 hetes betegszabi? (beszélgetés)
Tudod a választ rá te is biztos. Azt is tudod, hogy a főnököd nem tehetne ilyet. Annak is oka van biztos, hogy elnézed neki, nem hagyod ott.
Talán azért írtad ki, hogy jól esne a lelkednek, ha többen szidni kezdenék a főnököt.
Elítélem az ilyen embert, de csak te tudnál tenni ez ellen, valószínű sajnos nem tudsz, mert akkor azt mondanád: -Oké főnök, itthon maradok, gyógyulni, utána meg páááá!!!
Én ugyanígy voltam beteg és végig dolgoztam.
Ha neked jobb a pihenés,akkor tedd azt.Kit érdekel mit mond más.
Jobbulást
Hétfőtől vagyok betegszabin , pénteken lesz „ 1 hete“ amennyiben 1 hét alatt a munkahetet értjük, mert ha 7 napot értünk a hét alatt akkor még 1 hete se, csak 5 napja.
A főnök felhívott, elmondott minden munkakerülő szimuláns dologtalan szarnak a telefonban, és megmondta: hétfőn benn legyek vagy fel is út le is út.
Orvosi papírom persze van nem „feketén“ lógok. De ez őt marhára nem érdekli.
Egy ilyen betegséggel, betegségegyüttessel olyan sok lenne az 1 hetes otthonlét?
További ajánlott fórumok:
- Fiatalkori izületi gyulladás
- Volt már valakinek Bartholin mirigy gyulladása?Milyen tünetei voltak?
- Verejtékmirigy gyulladás-hidradenitis supporativa
- Szűnni nem akaró nőgyógyászati megbetegedések/kórosan bő folyás, gyulladások, stb./ Mit lehet tenni, mikor már semmi nem segít?
- Mivel jár a homloküreg gyulladás?
- Tudtok hatásos otthoni gyógymódot homloküreg gyulladásra?