Egy anya hogyan juthat el addig, hogy meggyűlölje a gyerekét? (beszélgetés)
Na szóval... Nem ő fogja gépelni.
Jéé, elrontottam! És képes vagyok helyesbíteni. :o
Csinálunk neki egy billentyűzetet, amin egymás felett vannak a betűk. :D
A regényét meg ne mő fogja gépelni, hanem majd lediktálja. Vagy ahhoz is lusta lesz? :)
Á, ilyen ez a billentyűzet, hogy a betűk egymás mellé lettek lerakva...és tényleg, milyen unalmas egymás utánkétszer leütni ugyanazt.
A regényed gépelésénél is unod ezeket? Ugyebár azt is billentyűzet segítségével varázsolod a papírra.
Ja, és igen, olvastam, hogy itt meg chat-en nem figyelsz, azért vannak az elütések. Nos, akkor figyelj inkább:).
Fúúúúú..hát nem olvastam végig minden hozzászólást de ha jól sejtem itt már nem az eredeti kérdésről van szó. Mindenesetre válaszolok:
Egy anya nem gyűlöli meg a gyermekét az tehet bármit:fordulhat ellene, lehet sorozatgyilkos, pedofil vagy egyszerűen csak agresszív alkoholista. Egy anya csak haragszik. Nem gyűlöl.
(kivételes esetet képeznek a pszichopaták de az inkább a férfiak betegsége, kevés nő pszichopata)
Akkor én mit nem írok helyesen?
Azt hogy helyes? Azt hogy muszáj? Vagy zavar, hogy az "n" billentyű az "m" mellett van ezért elvétem, és most az előbb is az "elvétemet" ki kellett javítsam, mert úgy írtam "elvéte" (mert kapkod a kezem), illetve a billentyűben a két l-t fárasztó lenyomni egymás után kétszer ezért inkább egy l-el akartam... ? Ilyen egyszerű. Soha nem írok olyat hogy eccerű, vagy tuggyuk. Ha megnézed, a billentyűzeten egymáshoz közel álló betűket vétem el.
Olyan nincs, hogy valaki neten helytelenül ír, de amúgy helyesen.
Az meg, hogy nem érdekel, elég szomorú. Bár egy bizonyos határon túl már tényleg lényegtelen.....
Ó vazz'! :/
Na erre nem gondoltam, hogy ez is a Te agyament fórumod.....
Ez jo kerdes:D
sajat bevallasa szerint 20 eves,OKJ-s tanfolyasra jar(?) es az anyjaval el aki eteti ruhaztatja stb..Gondolom a gepet is o vette neki,a netet is o fizeti:D
Eddig valami depis pasival kavart es szo szerint idezte mit mondott neki a pasi:D
Aztan varta az elemzest..Ugy latszik most anyu van soron:DD
Nezd meg az adatlapjat,erdemes:D
Van neki csillamos rozsaszin ponija is:DD
Te azt irtad hogy furcsa:D Kapott o mar itt ettol sokkal kemenyebb jelzoket is:DD
A furcsa az dicseret:D
További ajánlott fórumok:
- Meddig kell egy anyának eltartania a gyerekét?
- Szerintetek sok anya szül azért második, harmadik gyereket mert egyszerüen nem hajlandók visszavenni a munkahelyére?
- Ki vállalt 3. gyereket ebben a vírus helyzetben? Akinek van 3 gyerkőce hogy bírja anyagilag lelkileg stb
- Ki tett le többet az asztalra: aki tanult, dolgozik, karriert épített. Vagy aki férjhez ment, szült 3 gyereket és főállású anya?
- Mit szólnátok, tennétek ha olyan oviba járna a gyereketek ahol nincs se karácsonyi ünnepség, se anyák napja?
- Gond az a gyerek szempontjából, ha egy elvált anya sosem hagyja mással egyedül a (most már lassan 6 éves) gyereket, még az apukával sem?