Egy Angyalnak (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egy Angyalnak
Szeptemberben egy genetikailag egeszseges kisfiu , Noel Martin erkezik hozzank :)
Itt is nagyon-nagyon örülök és sok boldogságot Hozzá :) Zoé Rá (is) nagyon vigyáz <3
Kicsi Zoé öröke : egy SMA hordozó de egészséges 12+3 napos baba a pocakban :)
Nagyon vigyázz magatokra!:) Puszi
méhlepény biopszia
pihenek :) megoldható mert Apa szabin :)
Magzatvíz-vétel volt?
Az után SZIGORÚAN pihenj legalább 2-3 napot!!!
Tudom,nehéz megoldani,de a pici érdekében muszáj...
3 hét.
A vizsgalat rendben lement, szinte alig éreztem.
Mi újság a vizsgálattal kapcsolatban ? Eredmény van már,vagy csak később lesz ?
Én gondolok Rátok :)
Minden rendben lesz,mert rendben KELL lennie ;)
Holnap lesz a genetikája a legkisebb Törpénknek.
Kérlek drukkoljatok <3
Így kell lennie,mert neki már van (sajnos) egy Angyalka nővére,aki vigyáz rá,hisz elküldte Őt maga helyett :)
Gratulálok!Jó egészséget babának,mamának:)
Az 5. hétben vagyunk egy Kis törpével, és nagyon izgulunk a genetika miatt , de hisszük, hogy a mi Kisangyalunk után egy egészséges babával áld meg a Sors szeptemberben.
Ja persze! Hisz az újat már olvastam is..
Elolvastam minden cikked.. sok-sok erőt kívánok, és azt, hogy teljesüljön minden ezzel kapcsolatban, amit szeretnétek elérni..
én máris várom a köv. cikket...
köszönöm szépen
Boldog babavárást neked :)
Bár nekünk a babatéma messze van, de most boldogok lehetünk mi is , a következő cikkemből, majd kiderül, miért.
Nagyon nehéz szívvel olvastam a történetedet. Sok erőt és sok örömöt hozzon neked az élet a jövőben.
Egy 7 hetes baba anyukaja
[link]
elindult az a harc, amit majd egy masik cikkben talan megosztok
hidd el, ha ezen mult volna, o most egy egeszseges baba lenne, lassan 7 honapos :( de most mi meritunk erot belole ...
meg néztem most a videóidat,és zokogok :'( .. édes kicsi szíve... jajj bárcsak tudtam volna segíteni neki,bármiben,hogy meg gyógyuljon!! :'(
Részvétem. Könnyezve olvastam a sorokat.
Részvétem Nektek, szörnyű amin keresztül mentek.
Ha beengedsz a naplódba, megköszönöm.
Legyetek nagyon erősek!!!
Majd a babám elveszése után,az az aznap elkövettek orvosi mű hibát 2011-ben. 6x-plasztikázták át a méhemet,1 éven keresztül,és nagyon nehezen végre lett 1 lányom aki most 15 hónapos.:) ő isten ajándéka nekem,és tudom a testvére vele van,és vigyáz rá :(
Neked is reszvetem :( tudod, rengeteg Anyukaval beszelek egy masik oldalon, akik mind ateltek ezt. Meggyozodesem, hogy teljesen mindegy mikor veszitesz el egy gyermeket, ha a gyermekednek erzes, o akkor is az volt es marad.