Egy A/3 és A/4 közötti képet kb. milyen áron kereteznek be? (Igazán egyszerű, puritán keretre gondolok) (tudásbázis)
6. xTüncőx
2013. ápr. 25. 13:44
Erre nem is gondoltam, mert nagyon nem vagyok otthon a témában. Akkor szét is nézek ott,előbb megveszem a keretet, és ahhoz tudom méretezni a rajzot is. Köszönöm szépen a segítségeteket! :)
5. Warnika
2013. ápr. 25. 12:18
én is tuti vennék keretet.
4. Ficánka5
2013. ápr. 25. 11:59
A legegyszerűbb és szép kész keretet, üveggel, paszpartuval együtt az IKEA-ban, Praktikerben, hasonló helyen kapsz és magadnak megcsinálod.
3. Kimora
2013. ápr. 25. 11:39
Én most vettem 18x24-es keretet a képeknek, olcsóbban kijössz..de ez csak saját vélemény.
2. bd55e3f068
2013. ápr. 25. 11:39
Ha nem olyan kép, mire nem mehet üveg, akkor az a legolcsóbb, ha veszel kész keretet (Ikeában, egyén lakberendezési szaküzletekben, fotószaküzletekben tudsz venni), és teszel rá paszpartut.
1. xTüncőx
2013. ápr. 25. 11:33
Egy A/3 és A/4 közötti képet kb. milyen áron kereteznek be? (Igazán egyszerű, puritán keretre gondolok)
További ajánlott fórumok:
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- Férfia! Mit néztek meg először egy nőn? Milyen az, aki mellett nem tudtok elmenni az utcán? Volt már ilyen?(nem egy-egy beszólásra gondolok)
- "Aludik", "fürödik", "szihlógia", "a autó" stb. - az egyik fél primitívsége, megöli a kapcsolatot? Egyszerűen nem tudom megszokni....
- Tud valaki jó saláta receptet? Egyszerű dolgokból, most csinálnám és csak átlagos dolgok vannak itthon...
- Magyaroszágon ugrálóvárat hol lehet olcsón venni? Kicsi, egyszerűre gondolok.