Egy 65x130 cm-es hálózsák mekkora gyereknek való? (tudásbázis)
Az én 9 éves fiam még most is hálózsákban alszik ha teheti. Van neki egy kb. ilyen méretű mint amit írtál és annak kivágtuk az alját,még 2 éves kora körül. Most is beleerőlteti magát és nagyon élvezi.
Bár ez az a hagyományos karbedugós fazon.
Nem szokott forgolódni a lányod az ágyban? Nekem csak egy egy éves fiam van, most 74es rucit hord, még tavasszal próbáltam én is a hálózsákot, de mindig felébredt, mert nem tudott forogni. Mondjuk ő aztán tekereg. Még csak a fejét épphogy megtartotta, mikor már annyit tekergett, hogy reggelre fejjel lefele volt az ágyban.
Egyébként érdemes nagyobbat venni mint a gyerek, mert később is jó lesz, meg a helye is több benne.
Arra gondoltam, hogy hálózsákot veszek télre a lányomnak, mert mindig kitakarózik..:S
Nem azt a kézbedugósat, hanem olyat mint a felnőtt, csak gyerek méretben, de ütésem sincs mekkora kell..
A lányom most 98cm:)
További ajánlott fórumok:
- Mi árt jobban a gyereknek? Az ordibálás vagy egy-egy pofon?
- Helyes dolog a boltban még fizetés előtt odaadni a gyereknek a csokit, kiflit enni?
- Mekkora biciklit vegyek egy 6 éves gyereknek?
- Mekkora egy adag? Felnőttnek és gyereknek hány dkg?
- 4, 5-5 éves gyereknek (104-110-es ruhákat hord) megfelelő méretű-e: 64x36x74 ez a roller? Ha nem mekkora kell neki?
- Egy 9 hónapos gyereknek kb mekkora a ruhamérete?