Eggyel több fogamzásgátló tablettát vettem be... (beszélgetés)
Szia, annyit variálhatsz az újabb levél elkezdésekor , hogy ne pont vasárnapra jőjjön meg a vérzésed.
Ne 7, hanem csak 6 nap szünetet tarts, azaz egy nappal előbb kezdd el szedni a következő csomagot, és akkor már rendben is vagy a továbbiakban--már ha jól értem a problémádat.
A két tabletta véletlen bevétele nem okozhat semmilyen komoly bajt, ezen ne izgulj.
Hú, kaptam választ net dokitól is. :) Azt mondta nincs semmi, eggyel előbb kezdődik a 7 napos szünetem, és így majd minden... Na ez aztán nincs ínyemre, mert akkor vasárnapra tolódik a piros betűs napok kezdete... az egyetlen nap, mikor a batátom és én is szabad vagyok...
Szóval akkor ti 7, vagy 8 napot tartottatok?
Köszi a válaszokat!
De akkor ti hogy folytattátok? A végén 7 napos szünetet tartottatok, és minden egy nappal előbbre került, vagy az új levelet a megszokott napon kezdtétek el?
Sziasztok!
Ti voltatok már ilyen helyzetben? Én ahogy az előbb lenyeltem, és tettem vissza a levelet dobozba, azt láttam, hogy már üres a péntek... Ilyen helyzetben mit lehet tenni? Fogalmam sincs, hogy ma, tegnap, vagy tegnap előtt "repetáztam". Mi lesz ilyenkor hónap végén, hogyan kell tovább szedni, mi lesz a következő hónapban?
Valaki tud segíteni? :(
További ajánlott fórumok:
- Tudtok mondani olyan fogamzásgátló tablettát ami nem 8 ezer forintba kerül és nem hizok tőle?
- Szerintetek mit csináljak ha egy nap véletlenül két fogamzásgátló tablettát vettem be?
- 1 fogamzásgátlo tablettát nem vettem be.a 7napos szünetben használtunk gumit, a következö levél elkezdésekor védett leszek?
- Mit tegyek, ha késve vettem be a fogamzásgátló tablettát, és a keddi helyett a péntekit?
- A fogamzásgátló tablettát, ha a menstruáció 2. napján vettem be lehet belőle gond?
- Ha a fogamzásgátlóból a 3. és a 4. tablettát nem vettem be, akkor folytathatom még ezt a hónapot? Vagy ilyenkor mi a teendő?