Egész életemben bántalmazott a családom (főleg verbálisan).... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Köszönöm nektek.
Tudjátok, rengeteget szenvedtem a lelkiismeretfurdalással, hogy mert mégis csak az anyám/apám. De az egyetlen út, hogy teljesen megszakítom a kapcsolatot velük. 34 éves vagyok, és a mai napig próbálnak bántani. Be kell csuknom az utolsó kiskaput is. Nehezebb, mint gondoltam. De erősebb vagyok, mint ők gondolták.
Igazatok van, valóban magamat próbáltam védeni, sajnos ez is a traumák következménye. Dolgozom rajta szakemberrel. Emiatt az elnézéseteket kérem.
Sajnos ma nagy fájdalom ért, az utolsó kis reményem is elszállt, és egy olyan ember fordított hátat akiben megbíztam.
Szüleim diagnózisai: nárcisztikus bántalmazó, mérgező szülő, alkoholista.
Nővérem diagnózisa: nárcisztikus bántalmazó.
Ha bárki ilyenben lenne, ne féljen kiállni magáért, bár nagyon nehéz kilépni ebből. Előttem is még hosszú út áll a gyógyulás felé.
nem látom,hogy bárki hibáztatott volna,van aki csak rányom és kész
egyébként jól tetted,senkinek nincs joga tönkretenni az életedet,se a családodnak,sem másnak!!!
Köszi.
Azért fura így komolyan venni.
Sajnálom,,jól tetted.
De miért beszélsz magadról harmadikban?
Nem, nem tudom.
(A kukoricát másért kaptad tőlem.)
Tudom, mondhatod a lényeget fogtam meg, de a vallomás egyesszám, egyesszemélyben íródott, majd folytatódik, mintha te egy másik személy lennél, véded a FI.-t, vagy magad.
A lényeg, mindenki védje meg a bántalmazóktól önmagát,ha teheti!