Édes négyes... (beszélgetés)
Nem olvastam végig a hozzászólásokat, de a véleményem elsősorban az, hogy ezt egy későbbi műsoridőben kéne adni. Amikor valaki az egész este alatt végigsmárol 4 nőt vagy férfit, az nemigazán építi jó irányba az erkölcsét egy gyereknek vagy kamasznak. Egyébként akinek egész nap komoly és átlagon felüli felelősségteljes döntéseket hoznia, annak még jó is lehet ez a műsor, mert nem kell gondolkodni, kikapcsolja az agyat. ( vagy tompítja):)Egyszerűen olyan semmilyen. Nem kell rajta gondolkodni, nem hoz fel az emberben különösebb stresszt ( mint pl. egy horrorfilm), és az emberi primitívség sokszor szórakoztató. Én inkább arra lennék kiváncsi, hogy ebből mennyi a színészkedés és mennyi az őszinte reagálás. Ha őszinte, akkor nagy gáz van.:) Mondjuk a többi tévéműsorról sem lehet elmondani, hogy mentálisan építő jellegű. idióta filmek egymás hegyén-hátán, és még azokba is 20 percenként tesznek 10 perc reklámot. Szerintem ez bosszantóbb egy szar műsornál is.
Viszont az éppen aktuális édes négyest kifejezetten visszataszítónak találom. Tegnap éppen vacsoráztam amikor ment, és éppen a szép fiatal lány csókolta ezt a gusztustalan, visszataszító, önimádó vén f...t. Na ez több a sokknál!:)
Sziasztok!
Szerintem borzalmas,szánalmas műsor,tele primitív emberekkel!
Szabó Gyula biztosan nagyon örül, hogy a kislánya ilyen műsorban vállalt szerepet. Kissé meglepett, hogy Magyarország egyik legismertebb színészének lány ilyenre vetemedik.
A többi díszpinty -gondolok itt Kozsora vagy Majkára-nem lep meg, hogy ilyen műsorban vállalnak szerepet, mert az egész életük erről szólt. Kell , hogy valami feltűnő dolgot csináljanak, mert a tehetségük nem jogosítja őket arra fel, hogy kitűnjenek.
na igen alamuszi nyuszi...
csak most nem ő ugrott, hanem rá ugrottak .-)
Szerintem azokat választják ki,akik "trendik".
Legyen fél méteres műkörme,nyafogjon,vetkőzzön,még véletlenül se tudjon főzni,legyen elszállva magától...stb.
És nehogy egy értelmes mondatot mondjon...
Mondjuk a celebeket nem ítélem el, meg kell élniük valamiből.
De azoknak, akik azt a négy libát beválogatták, és adásba engedték a szánalmasabbnál szánalmasabb jeleneteket, azt kívánom, hogy ennél színvonalasabb műsort soha ne lássanak! Vagy ilyen siralmas a felhozatal vállalkozókból?
Minden héten másik "celeb" keres párt magának.4 jelentkező küzd az aktuális celeb kegyeiért.Az ötödik nap,pénteken pedig kiderül ki "nyert".
Különböző "próbák" vannak mit a jelentkezőknek teljesíteniük kell.
További ajánlott fórumok:
- Miért ítélik el sokan a főállású édesanyákat?
- Segíts te is a négyes ikreknek!
- Keresztlányom négyes érdemjegyet kapott hittanból az év végén. Kerülhet így még a mennyországba?
- Ha nekem van érettségin egy ötös írásbelim, és szóbelin nem tudok semmit, akkor melyik igaz?megbuktam, vagyk négyest kaphatok csak?
- Nem tudja véletlenül valaki, hogy mennyibe kerülnek az alábbi üzletekben a pampers sleep&play hármas és négyes pelenka?
- A négyes tesztnél 2 % esetén milyen tapasztalatok vannak....