Ecipő oldalról tapasztalatok? (beszélgetés)
Én csak azért nem rendelek a Deichmanntól, mert náluk 36-os lábméretnél kezdődik az ember. Az én két lábacskám meg fénykorában is csak 35-ös volt.
Márkás kiscsizmám a "vansize" méreten kívüli web-cipőboltból van, édes kis Gabor bokacsizma, 35 és feles, éééés 6 centis kényelmes a sarka! A netről jött ez is, és igaz, hogy belülről befújtam cipőtágítóval (kívül velúr), de jó és nem fáj benne a bütyköm se! No meg féláron csíptem el!
Ok meggyőztél, akkor marad számodra a rendelés. :)
Persze Budapest az más, itt szerencsére van minden, Deichmann, Reno, Sebastiano, CCC, Office Shoes, stb...
Bár én tegnap éppen a kispesti Hong Kong Áruházban vettem magamnak egy könnyű szaladós férficipőt.
Ott se biztos, hogy van cipőbolt, csak azért írtam, mert 30 km-en belül tuti nincs.
És ha ott nem találok nekem tetsző cipőt, még tovább utazzak?
Nem szeretek már órákon át keveregni, illetve sosem szeretttem. Kinéztem, odamentem, megvettem - ez volt budapesti koromban.
Amióta lehet, azóta rendelek. Lehet, hogy rendelnék az E-cipőtől is, de egyelőre gyógypapucsot fogok venni, mert bütyköm és kalapácsujjam lett. itthon meg folyton papucsban járok. Ha valahova mennem kell, arra van cipőm, nekem nem kell sok.
Jelenleg 4 cm-s sarkú szandálra vadászom. Remélem, nyárra már lesz. Ez a sarokméret a legnehezebben kapható.
Az mondjuk úgy más valóban. :)
Meg hát úgy is fel lehet fogni a dolgot, hogy ha többet is rendelsz, akkor csaknem mindegyik cipővel lesz majd gond. :)
Bár ha nekem sem lenne a közelemben cipőbolt, attól még én bizony elutaznék akár 30 km-t is egy cipőbolthoz. :)
Olcsó áron vett szandál se váljon szét az első próba után, ha lehet kérnem.
Biztos visszautalták volna az árát, de akkor már kétszeres lett volna a fuvarköltség.
Hogy van bátorságotok online cipőt rendelni? :)
És ha szorít, vagy éppen nagy, vagy hibás?
Én még élőben a cipőboltban is alig kapok számomra megfelelő cipőket a lábamra.
Tegnap is kb. fél órás próbálgatás után tudtam csak egy cipőt venni magamnak az egyik boltban.
Bár hozzáteszem, hogy én is néztem korábban ezt az ecipo-s oldalt a neten, és tetszett is nekem ott pár cipő, de sosem mernék felpróbálás nélkül cipőt rendelni a netről.
Én olcsó szandált rendeltem három éve, és szétvált azaz levált az éksarokról a borítás, a másiknál a talp. Hordani se tudtam, de ez az én hibám, mert fel volt tüntetve, hogy keskeny lábra való, és ennek ellenére rendeltem az inkább széles lábamra.
Az, hogy mindkettő szétesett, még a reklamálástól is elvette a kedvem.
Azóta vettem kilós boltban szandált, az tart.
Szia.
Nekem egy hét alatt megjöttek a cipők és nem gagyik.
Sziasztok!
Szoktatok online cipőt rendelni? Milyen tapasztalataitok vannak?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek közös vagy külön kassza? Érveket kérnék mindkét oldalról, kinek mi a tapasztalala, melyik a jobb?
- Rendelt már valaki aukciós oldalról eredetinek vélt parfümöt, a bolti ár töredékéért?Mik a tapasztalatok?
- Hogyan kell rendelni a Wishről? Mik a tapasztalatok az oldalról?
- Hatvani Robert Bosch Kft. Tapasztalatok érdekelnének munkavállalói oldalról
- Hallott már valaki a Tendollarclick oldalról? Esetleg vannak személyes tapasztalatok is?
- Kinek milyen tapasztalatai vannak ingatlanirodákkal vevő-eladó oldalról is?