Eboltás, nálatok is ilyen drága? (beszélgetés)
Helló!
Létezik ilyen jó szer és én nem tudok róla semmit. Ez komoly? Utána nézek. Köszi az infót!!!
Én Advantix spot-on-t használok! Azért ajánlom, mert ez nem csak bolhára és kullancsra jó, hanem szúnyora és légyre is! A légy a fülcimpát csipi fájdalmasra és lepetézik a sebben, a szúnyog pedig szivférgességet okoz! A különlegessége még az, hogyha rámegy a kutyi szőrére pl.: a kullancs, olyan érzése van ,mintha forró talajon járna, ezért még a befúródás előtt lemenekül róla! Viszont utána is elpusztul és igy nem tud másba belefúrodni!
Különösen a kinti kutyáknak nagyon fontos! Az ára 2000Ft. körül van.
Nézzétek meg, amit irnak róla! Nálam még soha nem volt a kutyimban kullancs, ha ezt használtam!
Spot-ont régebben használtunk, de a Frontline ellenére volt több kullancs is a kutyában, és jött is a babesia.
Utána következett egy kiltixes időszak, de elképesztő büdös volt, és mivel a kutyák a házban alszanak, ezért valami illatosabb megoldást kerestem. Így most Scalibort veszünk, az ugyanolyan hatásos, mint a Kiltix, de nem olyan büdös. Viszont az egyik drága kutyusom kitalálta milyen jó poén azt húzkodni a másikról, el is szakadt pár nyakörv az ősszel, úgyhogy most épp készülök visszatérni a spot-onhoz, csak még nem találtam ki, milyet vegyek...
Ja, csak a kombinált volt 9 ezer?
De még úgy se drága, nálunk is annyi lett volna, ha külön adatom be.
A neve:Cestal plusz!
Itt a chip betétele:5.000!
Nálunk 4000 a veszettség, 5000 a kombinált.
A férehajtó szintén 250 ft, de mivel kicsik a kutyák kb 1/4-et kapnak.
2010-től nálunk is kötelező a X. kerületben a kutyák chippeltetése. Most akciósan 2500 ft-ot fizettem egy kutyuért, egyébként 7500 Ft lenne.
Hasznos dolognak tartom, mert így küzd a kerület a sok kóbor kutya ellen.
a féreghajtó mennyisége függ a mérettől is.
Drontalból 10 kilónként kell 1. nekünk 3 darab kell, ez 3 havonta 1200 forint. szóval nekem is furcsa az a 250 forintos ár....
mekkora kutyu lehet az? :-)
vagy milyen tabletta?
Nálunk is nagyon drága!
Most lett februárban beoltva az egyik mert a másiknak májusban kell mennie!
Kombinált oltást kapot+féregtelenités+kötelező kiskönyv csere ami 500ft volt.Igy összesen 9000ft kiskönyvel együtt!Retenettesen drága de megéri:-))
Nem tudom, ki- milyen féreghajtót kap, de csodálkoztam, hogy 250Ft. Biztos ez?
Én MILBEMAXOT adok. Most ez a legujabb és a legjobb!
Több féregfajtára hatásos, mint a többi forgalomban lévők- még szivférgesség ellen is jó! Ez az egyedüli elérhető szivférgesség ellen! Én 2000Ft.-ot fizetek- igaz, hogy 40Kg.-os a kutyám! De a Drontál se ilyen olcsó, úgyhogy kiváncsi lennék mi a neve annak a féreghajtónak, ami 250Ft!
Az oltások is drágábbak nálunk! Nem tudom, hogy ez függ-e a településtől! De, ha igen, akkor elég felháboritó, hogy az egyiknek többet kell fizetni ua. a szolgáltatásért, mint a másiknak!
Veszettség 4000Ft., kombinált 5000Ft.,
Lyme oltás 6500Ft., Pneumodog 4000Ft.
oltás:3500.ft
féreghajtás:250-ft
További ajánlott fórumok:
- Volt már ilyen nálatok? Létezik olyan, hogy kb 8 hetes terhesen nem látszik a petezsák?
- Szaloncukor - milyen ízű lesz nálatok?
- A hírek szerint nagy eső és vihar lesz. Milyen most nálatok az idő?
- Nálatok volt ilyen gond a szülőkkel, amikor el akartatok költözni?
- Egész éjjel nem aludtam...az utóbbi hetekben alig alszom, nálatok ilyen nem fordul elő?
- Győriek meséljetek! - Milyen nálatok az élet?