Ebben a világban hosszútávon mi a kifizetődőbb? Felszínesnek lenni, vagy sem? (beszélgetés)
Mandy nyitott olyanokat, hogy a szőnyeget tönkrevagta a rokon, hogy az anyosa vendégeket fogad, meg hogy a gyerekeknek nincs parjuk es hogy a lanya el akar költözni, ugye?
Pancsa meg a hajfestos, a ciki a szülökkel bulizni es a nem normális unokateso?
Mind tok fura topic.
Nekem is van céges telefonom, de ettől még egy egyszerű proli vagyok:)
Még akkor is, ha elhozhatom bármikor a céges menő autót...
És akkor most egyen meg minket a penész a családi házad miatt?
Mert?? Meg van szabva milyen autoval hol lehet lakni?? Azta.. megint nem tudtam vmit :)))
Na kozben olvasom mas se...
Az auto egy hasznalati targy, meg gondolom nem a havanna ltprol beszelunk ;) egy panel boven kiszolgalhatja a varosi kenyelmet. Van aki azt szereti.
Amugy meg orulj hogy jo kocsikat nezhetsz :) nem kell autokiallitasra jwrni :D
Ó de. :)
Vasárnap van...
És rátappintottál a lányegre ezzel. Mert volt ilyen egy a cégünkhöz közeli másik cégnél.
Ott a főnököknek volt az említett autó típusok és egy albérletben laktak ketten. :D
Mert testvérek voltak. :D
Lehet igazad van.
De ahol ilyen nagyértékű luxusautót adnak céges kocsinak, nyilván nem minimálbérből élnek.
Sőt az izgalmakat fokozva még telefonálásra sem kell költenie, mert bizonyára akkor már azt is adnak neki.
Lehet kicsit zsugori a muksó, de nem kizárt tényleg jól érzi magát lakótelepen.
Én ha szavazhatok, maradok a csendes családi háznál.
Szigorúan félretolva, hogy azért rá ne lépjen senki, mert hogy fog már kinézni?
(Amúgy egy folyosón falhoz tolt szőnyeg is milyen igényes már)
Lehet, hogy szeret ott lakni.
Ismerős házaspár is panelban lakik, szeretik, pl nem kell baczkolódni a kerttel. A csajnak egy vagány mercije, a pasinak az abc hátsó részéből választott audija áll a parkolóban a lakás előtt. A két autó értékéből a panelépület felét megvehetnék. Ja és milliárdos cégük van, tehát lenne miből költözni de ők szeretik a panelt. Ilyen is van.
Én meg nagyon nem panelban lakom viszont van egy kifogástalan ámde lassan nagykorú imádott kisautóm. Most házat vagy autót kellene cserélnem?
Amúgy miből gondolod, hogy az ő autója? Lehet céges és céges "előírásként" a reprezentálást is szolgálja, de maga az ember (munkavállaló)szerényen él egy panelben, csak épp ezt az autót adták neki.
VW-em lehet panelpatiként? Ja, nem mindegy ugye a kora. Egy évtizedes.
:))
További ajánlott fórumok:
- Miért nem szeretik a legtöbb helyen a nem felszínes, mély érzésű embereket?
- Működhet egy kapcsolat hosszútávon egy 46 éves nő és 36 éves férfi között?
- Az igaz, hogy a szép emberek felszínesebb értékek szerint élnek?
- Soha nem éreztétek még, hogy milyen felszínes a Facebook?
- 12 év korkülönbség a férfi javára! Lehet ebböl hosszutávú kapcsolat? (23-34)
- Miért idegesítenek ennyire a felszínes, önbizalomhiányos emberek?