E coli hüvelyben, húgycsőben (beszélgetés)
A természetgyogyász azt mondta,hogy a Candida és más baktériumok okozzák a panaszaimat.
Kb két honapja csinálom a diétát,méregtelenitést,immunerositést.
Méregtelenito teakeveréket máriatovis kivonattal,zold buzafu levet,lapacho teát iszom,echinacea-ebben van C vitamin,fekete bodza,propolisz,cink is,homoktovis,papaya,yucca,Achidophilus probiotikum kapszulákat,Aloe vera,grapefruitmag kivonatot szedek.
Rozsaolajos,levendulaolajos huvelyirrigálást,citromfu olajos,kakukkfu olajos furdot,masszást csinálok.
Esetleg meg kellene próbálni a tőzegáfonya teát + kapszulát!
Nekem a tea nagyon bevált:-), viszont a kapszula állítólag gyorsabb és hatásosabb.
Kislányomnak volt 1.5 évesen e-coli fertőzése. Kórházba is kerültünk emiatt:-( A körzeti doki állandóan azt mondta, hogy vírusfertőzése van 6.ik napon is a lázzal. Ez az időszakom lelkileg tragédia volt. Még a veséjére is ráment szegénynek. A madarászban voltunk, antibiotikumot kapott sokáig. Aztán havonta vizelet ellenőrzés. Fél év múlva ismét lett neki. Mondta a körzeti, hogy várjunk két hetet az ismételt antibiotikumos kezelés miatt, mert még a határértéket nem érte el 100%-ig. VÖRÖSÁFONYALÉT Adtam neki !Mire ismét kész lett már nem volt semmi a vizeletében.
A C vitamint nem szeretik azt tudom.
Szia,
Sajnos okozhat, erős, csípős, égő fájdalom, húgycső, húgyhólyag görcs, vér vizelés, véres vizelés! Hidegrázás, láz, állandó görcsös vizelési inger, mintha pengét pisilnél!
Antibiotikum kúra, de mire befejezd a gyógyszert újra jönnek a tünetek, borzalmas nehéz belőle meggyógyulni! Vesevédő tea és cickafarkfű tea nagyon hatásos, illetve a keserű grapefruit mag csepp. Sajnos a hosszas antibiotikum kezelés gombásodást, bélproblémákat is okoz, ezért nagyon fontos a probiotikum szedése! Remélem segítettem, és mielőbbi gyors gyógyulást kívánok!!!
Ja, és amit elfelejtettem a partnert is kezelni kell, mert a hólyag átfertőzi a hüvelyt és elindul a ping-pong effektu is sajnos!!
Buzos huvelyváladék,állando fájdalom a huvelytornácnál,nem tudom pontosan behatárolni,hogy hol,méhszájseb,méhnyakcsatorna gyulladás,pisilési problémák.
Irtam rola bovebben a Tudásbázisban a ,,Tud valaki hatásos gyogymodot bakteriális fertozés okozta huvely és hugycsogyulladásra? cimnél.
Jól teszed!
Az antibiotikumok többet ártanak mint használnak.
Most csinálok egy természetgyogyászati kurát-méregtelenités,diéta,immunerosités.
Remélem ez megszunteti,mert nem akarok tobb antibiotikumot szedni.
menj vele orvoshoz!
ne barkácsolj otthon!
Szerintem okozhat!
Nőgyógyász által felírt gyógyszerrel megszüntethető!
Okozhat állando fájdalmat ez a baktérium?
Hogyan szuntetheto meg?
További ajánlott fórumok:
- Égető, viszkető érzés a hüvelyben és körülötte
- Lehetséges olyan, hogy egy-két spermium elkószáljon a hüvelyben, és attól teherbe essek?
- Segítség kellene a hőmérőzéssel kapcsolatban. Hüvelyben mérem, de tényleg 0,5 fokot le kell vonni a kapott eredményből?
- Kemény fájdalmatlan seb a hüvelybenetnél
- Égető, viszkető érzés a hüvelyben!
- 15 hetesen össze kellett varrni a méhszájamat. Az normális, hogy a méhszáj mindössze 2 cm magasan tapintható a hüvelyben?