Dundi lány és izmos, kisportolt fiú együtt - lehetséges? (beszélgetés)
sziasztok:DDD
már régen nem írtam, de eléggé felgyorsultak körülöttem az események...boldog vagyok!:DDD
igaz, még kb csak 1-2 hete...és nem is pont úgy alakultak a dolgok, ahogy először szerettem volna...de egyáltalán nem bánom!:DDD
szóval, végül elmentem a buliba...ez a bizonyos fiú is ott volt (egyébként kristófnak hívják)...az egyik haverjával(ákos). őt nem ismertem azelőtt, csak egyszer-kétszer futottunk össze az edzőteremben. először nem mertem odamenni hozzájuk, végül ők jöttek oda ezzel a másik sráccal. bemutatott minket egymásnak. nem akarom nagyon részletezni, a lényeg, hogy az este további része nagyon jól sikerült, habár a nagy részét végül kristóf helyett ákossal töltöttem...;)))
remélem, a kapcsolatunk további része is ilyen jól fog alakulni, mint ez eddigiek...
XXX:DDD
természetesen elmész, és szép leszel, elbűvölő!!!!
sok sikert:)
igyekszem rászánni magam. még gyűjtöm az erőt...:/
elhívtak egy buliba, ahol ő is ott lesz...meglátjuk...
jah, akkor megnyugodtunk...
:D
Szerintem is, érdemes megpróbálni,mert nem minden pasinak a magas fogpiszkáló alkat tetszik,hanem a nőies, kerekebb idomokat szeretik,akin van mit fogni...a legtöbb pali nem szereti a bordákat tapogatni...
Remélem azóta, már meggyőztünk, és főleg te is elszántad magad! Sok sikert!
nem szeretnék lefogyni, de azért félek:)))
eddig is inkább nálam idősebb férfiakkal volt kapcsolatom, amivel nem is volt semmi baj, voltak jó kapcsolatok, meg nem annyira jók is, de eddig nem volt probléma a korkülönbség, legalábbis én úgy érzem:) a gond az, hogy általában kerülöm a korosztályomat, épp az említettekért. nem is igazán foglalkoztam velük, és jól éreztem magam a bőrömben. nekem új ennek a vonzalomnak az érzése:) félek, hogy ő is ugyanazt gondolja rólam, amit a többi velem egykorú fiú, ha nőként "próbál" tekinteni rám, főleg azt tekintve, hogy ő hogy néz ki...
nádszálam, hol van rajtad "sok"?
:))))
XXX
aranyosak vagytok.
nem, nem szültem még, szerintem az még várhat. (20 éves vagyok), kb 165 centi, és kb 70 kiló. igazából azt vettem észre, hogy általában inkább a nálam idősebb korosztálynak tetszem (30-as 40-es), de a velem egyidős fiúknak inkább a vékonyabb alkatú lányok jönnek be, ezt is hangoztatják, és a környezetemben lévő, velem egyidős lányok közül is a vékony, törékeny lányok a legkapósabbak, és engem gyakran megszólnak a teltségem miatt. ezért eléggé elbizonytalanodom, ha velem egykorú fiú társaságába kerülök. az tuti, hogy szimpi vagyok neki, mert mindig ő keresi a társaságomat, beszélgetünk, etc. és eléggé egy "hullámhosszon" vagyunk azt viszont nem vettem észre, hogy "úgy" is érdekelném. igazából nem tudom, hogy milyen típusú lányok jönnek be neki, de valamiért mindig úgy képzeltem, hogy az ilyen pasik a hozzájuk hasonló lányokhoz vonzódnak.
Azon gondolkodom, hogy miért kell mindig lelkiismerti problémát okozni a dundiknak?
Hiszen ua. olyan emberek, sőt szép hölgyek!
Nem lehet mindenki szikár és vékony, vagy forditva dundi! Akkor miben is különböznénk egymástól?
Egy próbát mindenképpen megél, jó esetben Ő sem él emberhússal :)
Szurkolok :)
Nem engem meg a páromat láttál véletlenül?? :D
(na jó, nem kellemes a hangom, de mások szerint kellemes személyiség vagyok :D)
Szóval!
Mint az a "beszólásomból" látható, kicsi vagyok, dundi vagyok - jah, télidő = +10kg!! - a párom pedig magas, vékony pasi :) - és állandóan piszkálom, hogy ránkcsodálkoznak :D
ergó -> MINDEN LEHETSÉGES :) - CSAK ELÉGGÉ KELL HINNI BENNE :D
További ajánlott fórumok:
- Fél év alatt 20 kg minusz! Lehetséges diétával és mozgással?
- Lapos has rövid időn belül. Lehetséges?
- Iskolai érdemjegy kijavítása lehetséges?
- Nős férfi udvarolna? Lehetséges ez?
- 2 gyerek nevelése egyedül - lehetséges?
- Olyan lehetséges, hogy az első félévben sikertelen tantárgyat a 2. félévben felveszem a ráépülőkkel együtt?