Dunaújvárosiak ide! (beszélgetés)
Sziasztok!
Olvassátok ezt a topikot?:)
Attól függ milyen ügyeben gondolod.Én jártam ide a bíróságra elég sokat.
sziasztok, van esetleg v.kinek tapasztalata -véleménye- a helyi bírósággal kapcsolatosan?
Az Őspatika felett vannak magánszakrendelések. Ott rendel egy pasi, a nevét nem tudom, oda sok gyerek szokott menni. Pont a Sipos melett van a rendelője, ezért szoktam látni:)A fehér SZTK-ban rendel még Oroszi Mária, nekünk Ő tömte, be a gyerekünk fogát. Lehet azért, mert újtelepi, mint a férjem, de érdemes megkérdezni, mert nagyon kedves és türelmes volt a gyerekhez. Nekem elég "hisztis" fiam van:(
Gyerekfogászat van valahol a városban?
Google barátom nem sokat segített eddig..
Ez egy ilyen hely...
csak itt vagy,de kívülállóként talán sosem fogod itt jól érezni magad...
együtt érzek!
Látom továbbra sincs élet :)
Van még errefelé valaki? :)
Sziasztok, Én is szeretnék ide csatlakozni, habár 4 éve élek itt én sem ismerek itt senkit :)
Albérletet keresek,két felnőtt három gyerek részére.Ha valaki tud valamit legyenszíves írjon,vagy itt vagy privátban!Köszi!
Sziasztok! Csatlakozhatok hozzátok? Én is dunaújvárosi vagyok, de nem sok embert ismerek itt, pedig már vagy 5 éve itt lakok :)
...és megint Dunaújváros és megint negatív hírrel:(
[link]
Az egyik dunaújvárosi szórakozóhelyen pénteken este három szkinhed zenekar adott koncertet. Az indiai hallgatók véletlenül tévedtek arra. Meghallva a zenét, hatuk közül ketten betértek a bárba:
- Hamar feltűnt nekik, hogy a teremben csak kopaszok vannak, de ekkor már késő volt: egyiküket körbeállták, és többször megütötték. Sikerült kitörnie a körből, miközben a kint maradóknak azt kiabálta, hogy meneküljenek mondta a hallgatók egyik közeli ismerőse. Egy másik fiút a szórakozóhelyen előtt értek utol, többször is megrúgták. Menekülő négy társukat pedig sörösüvegekkel dobálták meg a beszámolók szerint.
Délután, negyed hatkor a Gorkij utcában velem szembe sétálgatott egy róka. Ő nem, de én annál inkább féltem:( Fel is hívtam a rendőrséget, érdekes mód Fehérvárra ment a hívás, ahol a rendőr azt mondta ők ilyenkor kiküldik a gyepmestert. De, átkapcsol Dunaújvárosba. Itt egy hölgy vette fel a telefont, aki nevetve megjegyzi, hogy akkor most mi van?Ő már látott a belvárosban vaddisznót és őzet is.... Ez a róka sem veszett csak "urbanizálódott", azért nem fél az embertől! Én még másként tanultam...:(
Nem sokan írtok ide! Van még itt dunaújvárosi aki ismerkedne?
Esetleg nem voltál még a fodrászat fele? Ma sétáltunk arra kisfiammal és 4-et is láttam :-)
Megnézem majd neked:) most szobafogságba vagyok a kicsivel.
Köszi! :-) Nem tudnád pontosabban megírni, a Dózsa Gy. út mögött melyik fodrászatra gondoltál? Ha most visszaemlékszem, ott van pár fodrászat az egymás mögötti házsorokban (Weha, Fashion ..., Beauty Zone talán?)
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani Dunaújvárosban jó fodrászt, aki ügyesen vág? Hosszú hajam szeretném levágatni valami divatos félhosszúra.
[link]
Csatlakozzatok a klubbomhoz!
Sziasztok!
Dunaújvárosiakkal és környékiekkel ismerkednék, barátságot kötnék! Írjatok, ha meg szeretnétek ismerni! Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!Én is rég jártam erre.Mi újság van?
Sziasztok!
Régen jártam erre, de szeretnék megosztani veletek egy programot, akit érdekelnek a könyvek, szeret olvasni, feltétlenül jöjjön el március 23-án a József Attila könyvtárba:
[link]
Sajnos hallottam dolgokat azóta a srácról. Nem kétséges, hogy ő lopta el, mivel nem először kapták el lopás miatt... de leszögezem, én csak az áldozatot (Mogyit) ismertem. A másik srácot nem. Úgy hallottam ezt, bár megbízható forrásból. :S
Nem tudja valaki, hogy a srác tényleg úgy nyúlta le, vagy esetleg úgy kapta valakitől?
Akinek direkt az volt a szándéka, hogy összeugrassza a srácokat, vagy hogy befeketítse a másik srácot.
Csak azért kérdezem, mert velem az történt egy másik suliba, hogy a takarító néninél volt egy zsák és mondta, hogy válogassak a gyerekemnek ruhákat. Szerencsére megkérdeztem, hogy milyen ruhák azok, s akkor mondta, hogy amit mások ott felejtettek, úgyhogy nem hoztam belőle.
De utána meg a gyerekeim kaptak egy illetőtől tök egyedi ruhákat.
Nem szeretném, ha a gyerekeimet ez miatt esetleg alaptalanul megvádolnák, vagy valami bajuk lenne.
Nekem egy bababoltom van Pusztaszabolcson, az Adonyi út 23-ban :)
Ha gondolod, írj priviben!
Én úgy tudom, hogy egy edzőterembe jártak, ahol a srác le tudta nyúlni.
Igen,Rácalmáson,a Pomóti abc-ben.
További ajánlott fórumok: