Dunaharasztiak, beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok!
Egy szomorú emlék kapcsán keresek egy családot, ismer esetleg valaki a Brezniczky famíliából valakit?
Nagyon köszönöm, ha valaki tudna támpontot adni, hogyan találhatnám meg őket.
Judit
Sajnos más menhely az ünnep és hétvége miatt nem fogadta. :(
A gazdinak van 14 napja érte menni, aztán örökbefogadható...
Szia! :)
Az elejét nagyon rosszul viseltem, 7-8 kg fogyás, hányás éjjel-nappal, de most már nagyon jó. Igaz a kilók most duplán jönnek fel. :)
Merre laksz?
Szia!
Én majdnem harasztin lakom, de már én is kerestem itt harasztisokat, mert ha bármi kell én inkább oda megyek mint pest felé.Manóval játszótérre, vásárolni..stb.
Látom babókát vársz, gratula a pocaklakóhoz?
Hogy bírod eddig a terhességet?:)
Hoffmann Renáta Sziasztok!
Segítséget kérnék.... Ma (március 14. vasárnap) találtunk Dunaharasztin, a Jedlik Á. utcában, az 51-eshez közel egy 7-8 hónapos, nagyon szép, kedves, barátságos, szuka, németjuhász kutyust. Éhes volt, megetettük, próbáltuk megtalálni a gazdiját, több menhellyel is beszéltünk, de csak az Illatos út fogadta. Nagyon nehéz szívvel hagytuk ott, borzasztó az a mini kenel amibe rakták, látszott, hogy nem ilyenhez van szokva. A kutyus egyébként gondozottnak tűnik, a körme vágva van, izmos.
Ha valaki befogadná vagy a gazdi jelentkezne, akkor az Illatos úton keresse, úgy, hogy az a kutya akit vasárnap, fél 4 körül vittek be.
Képeket tudok küldeni!
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Minden Dunaharasztin lakó és csevegni szerető embert várok ide, bármilyen témában.
Segítsünk egymásnak a hétköznapokban.