Dubaji nyaralás átlagos jövedelmű emberként? (tudásbázis)
Köszi!
Egy barátom él kint. Mondta ugorjunk ki egyszer. Elgondolkodtam rajta, de eddig semmi érdekeset nem találtam ami miatt mennék. :(
Maximum tényleg csak azért, hogy találkozzam a barátommal. Egyiptom egyértelmű jobb lenne.
Köszönöm a választ4
Igen. Nekem is úgy tűnik nem sok látnivaló van arra. Leszámítva a plázákat és épületeket.
A tenger esetleg? Vannak különleges partszakaszok? Vagy csak sima homok napernyővel.
Az árak milyenek voltak? Étkezés? Közlekedés? Belépők?
Nem találtam személyes beszámolókat, érdekes turisztikai látnivalókról (természet, történelem stb), csak milliomosoknak szánt programokat, ezért kérdeztem itt.
Ha Te esetleg találsz, akkor köszi.
Azoktól kérdezem akik esetleg már voltak is.
Átlag embereknek (tehát nem milliomos, de nem csóró) milyen programokat ajánlanátok? Milyen turisztikai látványosságok vannak? Mit érdemes megnézni, csinálni stb. Természeti látnivalók, történelmi helyszínek, aktív kikapcsolódás bármi jöhet.
Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Férjem nagy élvezettel nézegeti a volt élettársáról, nyaralásukról készült fotókat. Hatalmas nevetések közepette élvezi az emlékeket.
- Ki fizesse a 19 éves gyerek nyaralását a haverokkal?
- Terveztek-e az idén nyaralást, és ha igen, ki hova?
- Miért probléma, ha egy állat- kutya/macska- nem emberként, hanem állatként van kezelve?!
- Zárkózott emberként komoly kapcsolat céljából férfit találni
- Kötelezhet-e a bíróság gyerektartás fizetésére, ha munkanélküli vagyok és csak az élettársam fizetése az egyetlen jövedelmünk?