Dr Tóth - Ki nézi? Beszéljünk róla (beszélgetős fórum)
én sokkal többet vártam tőle, annyira nem fogott meg
Nekem tetszik. Szerintem is vannak benne használható tippek.
Jobb, mint ha mexikói sorozat menne délutánonként!
Jövő héttől megint folytatódik!
regisztráltál, jelentkeztél statisztának?
Szerintem is ez a legjobb szó rá, gagyi. süt belőle hogy megrendezett szar az egész, bárki beszél, érezni hogy úgy vannak a szavak a szájába adva...
Hidd el, hgy M.o-n egyaltalan nincsenek tisztaban azzal, hgy amit , esznek, isznak, szivnak, stb... Milyen hatassal van a szervezetre... A tobbseg asziszi, hgy O a kivitel es kutya baja sem lesz semmtol.
Mar, ha egyaltalan tudja ,mi is az a reflux.
Hű komoly?!??!
Engem két témában is hívtak... az már elég szép pénz lenne! :DDD Írtam a csajnak, kíváncsi vagyok mikor válaszol.
ha bemész statisztálni akkor felvétel hosszától függ mennyit kapsz 3-7 ezer között, ha még vállalod is hogy kint megbeszéled a bajodat 10 ezer körül fizetnek
ha nem vállalja senki, akkor nincs műsor!
biztos vannak vagy ép lesznek hasznos tanácsok,
tudod mazsinka holtig tanul az ember...
szerintem elég ciki hogy valaki kiáll ország világ előtt és a sz@rának az állagát beszélik, nincs az a pénzt hogy én erről nyilatkozzak :D
na meg hogy szokott e büfögni...
vajon mennyi pénzt kapnak az "önkéntesek" aki tudja írja már le nagyon kiváncsi vagyok :D
Szerintem is hasznosabb, mint sok hülye műsor! Különben is, ismétlés a tudás anyja, még ha tudjuk is ezeket a dolgokat, nem árt feleleveníteni, mindig tanul az ember!
szerintem jo, vegre valami ertelmes, mert ugye a media ontja a sz...t magabol.
nyilvan, akinek megvan a magahaz valo esze, az ezeket tudja, de sok embernek nincs, annak meg pont jol jon.
Nem láttam, de gondolom h mesterkèlt ès eroltetett.
Szerintem irtó gagyi az egész. Dr. Tóth nélkül is tudom a választ ezekre a kérdésekre, problémákra. De hát biztos vannak olyan emberek, akikre az újdonság erejével hat, hogy ba..meg, ha refluxos vagy, ne zabálj összevissza és társai.
Bár lehet, hogy valahová leírtam talán, hogy "hová ne szarjak" vagy esetleg "fingom sincs"(?), és emiatt volt a megkeresés.
Nekem nincs tévém, de ma kaptam egy privát üzenetet itt a hoxán, hogy olvasták, hogy haspuffadásom van, szívesen készítenének velem felvételt.
Köszönöm, nem puffadok, csak ha betöltök magamba pár üveg sört, ami elég ritkán fordul elő. :-)
Ez így van, ráadásul a pirospaprika ilyen jótékony hatásáról sem hallottam még!:)
Azt hittem bevállalós vagy.:)
ó dehogy :) pont ez hiányozna :)))
Velem nagyon aranyosak, kulturaltak, normalisak voltak.
Amugy honnan kene ismerniuk teged...?
Nem tudom mikor jártál iskolába,de mi biosz órán nem hallottunk se a refluxról,se a nassolás lekűzdéséről,stb.
Amennyiben pontos informaciót szeretnék, megnézem pl. az Egészségügyi lexikon adott szakaszát, bár nem hiányoztam a középiskola biológia óráiról sem.
Nekem tetszett, voltak hasznos ötletek! Némely szemléltetés egy kicsit erőltetett volt, de összességében szerintem jó volt!
Engem is ez a téma érdekelt.A bemutató jó volt,de már annyit olvastam róla a neten,h semmi újat nem adott.Sőt,igen hiányos az a felsorolás,amit az ételekről kaptunk.Természetesen nincs idő többre és végülis ez csak egy figyelemfelkeltő műsor.Hiszen a kvíz kérdésekkel is az volt a célja,h aki sok pontot ért el,annak érdemes orvoshoz fordulnia.
...nem betegnek akarnak?Akkor minek?Egy esélyt adok neki,látatlanul nem ítélkezem.Most úgy gondolom,a Maradj talpon! az én műsorom
További ajánlott fórumok: