Dr. Molnár Imre nőgyógyászról tapasztalatok (Budapest) (beszélgetés)
Én is már 10 éve járok hozzá. Nagyon korrekt, laza, szókimondó. Sokszor hangulatember.
Milyen árak érdekelnek. Magánban a terhesgondozásért 9000.-et kér. A szülést tisztáznom kell még. 36. héten járunk. Bár a fiamnál 4 éve azt mondta, hogy 40 és 100.000.- között kapni.
Fasza doktor ez a Molnár Imre :D
Nagyon korrekt, jófej, laza, kedves :)
Én tuti hozzá fogok járni ezután is.
Szia!
Én hozzá járok,jól tartja magát :) de szerintem olyan 55 körül van.
Szia!
Árakat nem tudok,de a gyakoris oldalon találsz bőven árakat arról...Változó összegeket írnak...
Sziasztok!
Én a kispesti sztk-ban járok hozzá. Meg vagyok vele elégedve. Szeretnénk lassan babát. Tudtok árakat, hogy hogyan dolgozik? Melyik kórházban lehet szülni, ha őt választja valaki? Köszi
Szia!
Szerintem nagyon jó orvos!Én véletlen mentem hozzá,de nem bánom.Nem estem egy ideig teherbe és ezzel kerestem fel.Rendesen kivizsgál,foglalkozik velem és mindent elmagyaráz és megmutat!Miért kérdezed?(van néha egy nyers modora,de az semmi...)
További ajánlott fórumok:
- Olyan nőgyógyászt keresek Budapesten akinél lehet választani a császárt!
- Ki tud Budapesten jó női nőgyógyászt?
- Tudtok ajánlani Budapesten olyan nőgyógyászt, aki foglalkozik az implanon behelyezésével?
- Mi a tapasztalatotok a budapesti Semmelweis Egyetem II.sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáról?
- Vélemények Dr. Molnár Imre nőgyógyászról (MISKOLC)?
- Tudja valaki, hogy Dr. Molnár Imre nőgyógyász magánrendelésén miért mennyit kell fizetni?