Dr. Mathia Károly (író?) levelezésére bukkantam. Mennyit érhet? (beszélgetés)
7. Noexxa
2013. máj. 9. 21:30
Amúgy rájöttem hogy nem író, hanem zeneszerző volt leginkább.
6. Noexxa
2013. máj. 9. 21:29
Nem ő írta, hanem kapta, de leginkább személyes eredetű, én elég sokat megtudtam a magánéletéről is ahogy végig olvastam őket. :) Felhívtam egy helyet de látatlanba azt mondták hogy mivel az illető nem olyan híres mint Petőfi, nem ér semmit, csak akkor ha elég régi a képeslap és szép rajta a kép. Szerintem ez azért nem egészen igaz. Továbbra is várom a véleményeket.
5. f1ed0b587a (válaszként erre: 1. - Noexxa)
2013. máj. 9. 17:03
Ha nem ő írta, hanem kapta és csak annyi van rajtuk hogy mondjuk: Boldog Karácsonyt kíván: Piri, Isti és Mancika, akkor nem sokat.
4. a94ac54e89
2013. máj. 9. 16:52
Szivesen:)
Nem azt gondoltam, hogy itt, hanem hogy amúgy.
Szerintem a Levéltár, igen.
3. Noexxa
2013. máj. 9. 16:50
Köszönöm. Nem itt szeretném eladni, igazából azt se tudtam mit tegyek vele. Már Több mint 2 éve nálam van. :) Megpróbálom felhívni. Ők foglalkoznak ilyesmivel?
2. a94ac54e89
2013. máj. 9. 16:44
"Polihisztor volt, a bölcsésztudományok doktora, gimnáziumi és főiskolai tanár, zeneszerző, az MTA népzenekutató csoportjának munkatársa. "
Ezt találtam róla.
Szerintem így feketén nem tudod eladni, amit találtál, hívd fel az Országos Levéltárat.
1. Noexxa
2013. máj. 9. 16:34
Segítsetek légyszíves! Több mint 100 db képeslapot találtam, mind Mathia Károly ill. Dr. Mathia Károly névre címezve. Az első képeslap a postai bélyegző szerint 1926-ból származik. És kb. 1956 az utolsó. A képeslapok közt van még 3-4 fénykép is. Szerintetek mennyit érhet?
További ajánlott fórumok:
- Erotikus levelezés
- Ha az emberek a párjuk összes mozzanatáról, beszélgetéséről, levelezéseiről, akár gondolatairól tudnának, vajon hányan maradnának együtt?
- Ti vissza szoktátok olvasni a régi e-mailes levelezéseiteket, sms-eket? Amik azoktól jöttek, akik fontosak nektek?
- Tudnátok nekem egy e-mail vagy egy levelezési címet adni adócsalás bejelentéséhez?
- A munkahelyemen nem tudok belépni a gmail levelezésembe, lehet, hogy letiltották?
- Női levelezés