Dr. Gáspár Levente plasztikai sebész (beszélgetős fórum)
Sziasztok! Én 6 éve csináltattam nála, már akkor utána közvetlen látszott, hogy ez el lett baszva. Már a műtét napján megbántam, hogy hozzámentem. A konzultáción negédes volt, a műtét napján egy tajparaszt.
Esetleg akik hasonló cipőben járnak, de már másnál megcsináltatták a korrekciót, kit tudnátok ajánlani? Nagyon szépen köszönöm!
Hat igen. Egy gyoker is. Nagybetuvel.
Pedig nincs mire! Ha a munkajara gondolok.
5 eve voltam nala. Ronda lett! Szabalytalan mellbimbo, kisebbek helyett oriasi bimbo stb...
Az egeszet kivetetni akarom es ujra felvarratni es elfelejteni. Iszonyat megbantam.
Osztozom a velemenyeden. Implant eltavolitasra es ujboli felvarrasra szerezltnek majd menni mashova.
Ronda lett a varras. Mellbimbo kisebbites helyett oriasi mellbimboim lettek. Katasztrofa!
Sziasztok:)
Új vagyok a fórumon. Dr. Gáspár Levente munkái érdekelnének. Elôtte-utána fotók. A konzultációért kell fizetni? Mellfelvaráss+impl. kb mennyibe kerül? Ha a stílusa kissé komor, az engem nem érdekel, csak szépen, precízen dolgozzon, szépen varrjon.
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Hogy van ez a napló dolog?
Szia! Szeretném nem sokára megcsináltatni a melleimet és nagyon tetszik a munkája a képek alapján. Esetleg tudnál nekem kicsit mesélni arról, hogy azóta is megvagy-e elégedve a munkájával? Mik a benyomásid róla?
Előre is köszönöm a választ. :)
Szia!
Most szeretném megcsináltatni a mellem.
Érdekelne, hogy mennyibe került. Meg hogy, hogy zajlott az egész.
Sziasztok!
Meg tudja nekem valaki mondani, hogy Mentor implanttal dolgozik-e dr.Gáspár Levente?
:)
Szia!
Meg szabad kérdezni hogy milyen paraméterekkel rendelkezel és milyen implantátumot kaptál? :)
Én ma voltam nála konzultáción és eddig ő a legszimpatikusabb doki akinél voltam ezért érdekelne a személyes tapasztalatod is vele és a műtéttel kapcsolatban.
Szia!
Írtam üzit :)
Sziasztok! Március 1-jere van időpontom mutetre a doktor úrhoz. A konzultáción azt mondta, hogy az asszitsztens kb. február 15-16. körül jelentkezni fog a pontos részletekkel (mit vigyek, hanyra erkezzek stb.). Meg nem jelentkezett (Ok, tudom, hogy meg csak szerda van, de nagyoooon izgatott vagyok:D), nektek kb. mennyi idovel előtte szolt az assziszentse? Gondolkodom, hogy odatelefonalok, hogy mi a helyzet, de nem akarok turelmetlennek tűnni:D
Valakit egyébként szinten aznap műt a doktor úr?:)
Újabban fáj is az egyik mellem alul.Mintha egy merevítős melltartó elnyomta volna egy kis csíkban és kicsit sebfájdalom szerű az érzés.De ha odanyúlok érzem, hogy a felszínen a bőrön nem fáj semmi, szóval belüről jön a fájdalom.
Valaki tapasztalt hasonlót?
Szia, köszi a visszajelzésed.
Polytech kerek implantátum, 255 cc tehát nem is nagy.Félig izom alatt van.Alul ugye nem fedi izom tehát érthető, hogy ott látszódik a gyűrődés.
Elég vacak a hangulatom mostanában emiatt.
Felszedtem 2 kilót, de csak szarul érzem magam tőle, a mellemre persze nem jött semmi.
További ajánlott fórumok:
- Dr. Kovács Ferenc - Plasztikai sebész
- Ismeri valaki Dr. Rezek Ödön plasztikai sebészt?
- Te kés alá feküdnél ha kérhetnél bármit egy plasztikai sebésztől ingyen?
- Mit kérdeznél elsőként egy plasztikai sebésztől?
- Kik azok az ismert magyar nők, akik plasztikai sebésznek köszönhetik szép kebleiket?
- Dr. Falus György plasztikai sebészről mi a véleményetek? Leginkább a mellplasztika érdekelne!