Doxycyclint kaptam Bartholin-mirigy gyulladásra. Mikor fog hatni, ha elkezdem szedni? Nálatok jelentkeztek mellékhatások? (beszélgetés)
5. 297e02583e (válaszként erre: 4. - HnéViktória)
2012. okt. 3. 17:42
Elvileg nem lehet tejterméket enni vele, mert nem használ, vagyis valami ilyesmit olvastam.
Hát remélem :D, nem szeretem az ilyen dilibogyókat :P
4. HnéViktória (válaszként erre: 3. - 297e02583e)
2012. okt. 3. 17:14
Ne félj!Nekem semmi bajom nem volt.Neked sem lesz.Semmiképp ne a normaflort.A többi jó,és egyél sok kefirt joghurtot.
Mielőbbi gyógyulást.
3. 297e02583e (válaszként erre: 2. - HnéViktória)
2012. okt. 3. 16:18
Melyik probiotikum szerinted a legjobb? Laktiv, vagy béres probiotikum megteszi?
Én elvileg 20 napig fogom, de már bánom, hogy elolvastama betegtájékoztatót o.O
2. HnéViktória
2012. okt. 3. 16:15
Én szedtem 30napig.Nekem nem volt mellékhatása,de nem szabad napra menni!!És sok probiotikum kell mellé.
1. 297e02583e
2012. okt. 3. 16:08
Most mennék egy befekvős helyre (Tündérhegy), szerintetek menjek ilyen problémával, vagy várjam meg míg jobban leszek? A doki azt mondta, hogy nem kizáró ok, rajtam múlik, hogy megyek-e. mAx ha nagyobb lesz megyek a korházba felfágatni :/.
További ajánlott fórumok:
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Kinél milyen mellékhatások jelentkeztek asztma elleni (szteroidtartalmú) spray használata miatt?
- Syncumar mite.Kérlek segítsetek! Másnál is jelentkezik ennek a gyógyszernek a mellékhatása?
- Antibiotikumnál, ha van mellékhatás az már az első szemnél is jelentkezik?
- REXETIN - mennyire segít szorongásos állapotokban? Milyen mellékhatások jelentkezhetnek? Kinek mi a tapasztalata?
- Nektek milyen mellékhatások jelentkeztek a Medroltól?