Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Downton Abbey (beszélgetés)
[link]
----------
HBO-n újranéztem a sorozatot reklámok és epizódajánlók nélkül :)Az első 3 évadból mindenre emlékeztem anyiszor ismételték a storyn a végére meg már alig. A filmeket még nem láttam.
A bemutatóban is benne van, sőt a moziplakàton is!Nem nézted az előzetest?
Nélküle nem is lenne az igazi!
Köszi, akkor van értelme megnézni. Ha nem jön közbe semmi akkor holnap megyünk. Izgultunk, hogy benne van-e a hölgy, nélküle nem lenne ennyire jó. :D
Az öreglàny a legjobb! Jókat röhögtünk a beszólàsain.
Szerintem ugyanolyan jó mint a sorozat!
Akkor a beszámolómra már nincs is szükség. :D Milyen volt? Én holnap délután tudok csak menni. Van olyan jó, mint a sorozat? Az öreglány benne van igaz? :D Ő a kedvencem.
Ma megnéztem!Nekem nagyon tetszett!
A tervek szerint én holnap vagy kedden megnézem. Ha ráér addig, szívesen leírom majd jó volt-e.
Valaki látta már a mozifilmet?
Milyen?
Tovább adják a filmet ma este. Igaz, a IV.évad 1. része lesz.
Oké, jó 5letnek tartom, csak nem jut eszembe semmi :(
Hátha valaki "ráharap" ;-)
Ehhez most nem tudok mit írni...
Csak annyit írok, h. tetszett a 'happy end' :D
Legyen egy játék: írok egy nevet( a sorozat egyik karakterét ) és lehet hozzá véleményt vagy bármit írni pl. hogy mi fog még vele történni:
Robert Crawley: a sorozat végén éppen elégedett mindennel mindegyik lánya férjnél, meggyógyult, feleségével Corával is jól kijönnek stb....
Szerintetek ?
Meseszerű vég lett :) Ami nem történt meg konkrétan arra meg utaltak.
Ugye? :) Én is imádtam, ezt az évadot most néztem meg harmadszorra. :D Minden jó, ha vége jó. :) Nekem is hiányozni fog.
Annyira aranyos vége lett!
(És persze hiányozni fog.)
Köszi, akkor ez volt a titok nyitja:)
Az utolsó rész a kilencedik, egy hosszabb rész a szokásosnál. Én már láttam. Tegnap is néztem, és akkor láttam, hogy félbevágták, gondolom a nézettség miatt. De amúgy ez egy rész.
[link]
-----------
ezt csak félig olvassátok :) Szerintem szétszedték az utolsó részt úgy adják le.
Nem ért véget úgyhogy csak van még egy rész a jövő héten.
Én meg a Színes RTV-ben láttam, hogy 10. rész.
Én is úgy tudom pedig, hogy ez az évad 9 részes...
Megnéztem a port.hu-t, azt írják 10. rész lesz (köv. vas.)...
?!?
9 részes lehet hogy elkezdik ismételni.
Nézem a jövő heti tv újságot, lesz 10 rész is?
Úgy tudtam, 9 részes...
Gyorsan lezavarták utána :)Most Edith jön.
B.Ú.É.K. Neked is!
Engem inkább az a 'huza-vona' idegesített kicsit, nem tudtam mit hoznak ki belőle: lesz esküvő végül vagy nem?!? ;-)
B.Ú.É.K. ! ! !
Mozgalmas rész volt. Engem meglepett Mary gyors esküvője is.