Dolgoztál már a Zepternél? (beszélgetés)
Jenna8 Jenna8 :-DDD
Az a megtartott párszáz előadás és felvett 2-300munkatárs évente, valamint az állástájékoztatók és a megtartott alapképzés tanfolyamai után, amiket személyesen tartottam, azt gondolom nemigen vagyok félretájékoztatva :-DDD
Bizony bizony :-) Írok erről is... A teljes anyag még nincs fent, de ami késik az nem siet...
Még csak a bevezető van fent és a tartalomjegyzék, valamint a Vevők átvágásának a művészete c. rész nyolc fejezetben.
Ha többen kérik fent az oldalon, akkor felteszem a további részeket is.
Sziasztok!
Én nemrég vettem Zepter edényeket és nagyon hálás lennék, ha feltennétek néhány jól bevált receptet ide, vagy a receptekhez.
Előre is köszönöm!
Ez az, hogy nekünk is fizetni kellett a külső a helyszínért, továbbképzésekért.Holott azt ígértek mindent biztosítanak.Előbb utóbb a saját telefonra is rákényszerítik az embert.
Otthagytam egyébként 7főn.És megtudtam az ex kollégáktól, hogy a főnök azt mondta nekik, hogy kirúgtak!
Gerinctelenek.
Igen abból a 200ból lejön havi járulékok fizetése, telefonszámla, ami nem kevés, vedd meg magadnak a prospektust, ha vmit akarsz adni az ügyfélnek.És fizess vkinek állandóan, hogy kiszállítsák a vásárlónak a terméket.
Az elején járj állandóan meating-re, autózz, fizesd a bemutató kajákat, cipekedj, add nekik a szabadidőd.
én dolgoztam mikor elkezdtem. 4-ig. Általában fél 4-kor volt a "csapatépítés" 50 km-rel arrébb. Elkéredzkedtem, odarohantam. Pont beestem kezdésre. A főnökasszony rám nézett, majd közölte: itt nem divatFarmerben és farmerblúzban lenni, csak kosztűmben. Azért, hogy 2 órán keresztül hallelujázz! Na, itt hagytam abba...
Én már dolgoztam néhány hónapot náluk, igaz pár évvel ezelőtt. Rosszat nem tudok róluk mondani, de, jót sem. Engem nem reccsentettek meg, mert a biztosításból kilépve tettem náluk egy kis kitérőt. Kőkemény teljesítmény "bérezés". Van aki képes ezt csinálni, és van aki nem. (ez utóbbiak vannak többen)
Én mindenesetre annak örülök, hogy visszamentem a szakmámba, az építőiparba.
Kíváncsi vagyok, hogy hány ember dolgozott már a Zepternél, vagy hívták be "menedzser asszisztensi" állásra...
Tapasztalatok?
További ajánlott fórumok:
- Hány órát dolgoztál ma? (a munkahelyeden)
- Mit és mennyi ideig dolgoztál várandósságod alatt?
- Mit dolgoztál ma?
- Hányadik hétig dolgoztál terhesen, fizikai munkát?
- Volt már hogy betegen dolgoztál/iskolában és megfertőztél valakit?
- Te dolgoztál vagy dolgozol a Boschba? Vagy rokonod, ismerősöd valakid? Mennyit lehet megkeresni?