Dolgozik valaki valutapénztárosként? Mennyit lehet keresni vele? (beszélgetés)
Ühüm, és szerinted minden kis üzletben, ahol váltanak is, ott le kell adni a többletet minden pénztárból? Meg majd holnap visszajön a vevő a boltba, hogy neki ott maradt a pénze, és visszaadják.
Rendben, úgy van, igazatok van. Ez totál életszerű.
Egyéb melók. Pl. HUF pénztár, ügyfél kezelés, stb.
Csak bizonyos helyeken tenné ki csak a valutapénztárosi munka a munkaidejét a dolgozónak, ezért kell mást is csinálnia.
Idézőjelesen leeső apró, amire a vevő azt mondja, hogy hagyja csak. Miért kellene leadni? Záráskor a forgalomnak és a kasszának kell egyezni. Nem mindenhol sajtolják ki az utolsó cseppig az embereket.
Valutapénztáros lehet pl. pénzváltóban, nem csak takarékban és bankban. Én bankban külön valutapénztárost még nem is láttam, gondolom egy takarékban mégkevésbé érdemes erre külön embert fenntartani.
Gondolom nem sokat. Leeső apró? Azt nem hiszem, hogy elrakhatja.
Hol kellene valuta pénztárosnak lenni? Takarékszövetkezetben nagyon keveset. Szerintem ott bruttó 130 ezer körül, de lehet sokat mondtam. Bankban egy kicsit többet.
A repteren biztonsagos, a Keletiben kevesbe.
Amennyit adnak; minden felelosseg viszont a tied :(
Amennyit adnak. Most komolyan kérdezed? Nincs befagyasztott bér, hogy csak ennyit kaphat egy valuta pénztáros. Mindenhol annyit adnak, amennyiért még hajlandó valaki vállalni. Egyik helyen többet, a másikon kevesebbet.
Érezd jól magad, és kívánom fizessenek kellően sok pénzt.
További ajánlott fórumok:
- Az oldalon parancsfájl dolgozik. Mit lehet ilyenkor tenni, hogy ne lassuljon és fagyjon le a gépem?
- Dr Tasnádi Géza hol dolgozik most? Tudja valaki, hogy hol lehet elérni?
- Párom cukrászdában dolgozik. Tele van a ruhája csoki, lekvár... stb. foltokkal. Színes ruháról van szó. Mivel lehet ezeket kiszedni?
- Hogy lehet annak utánajárni, hogy egy adott személy hol dolgozik?
- Miskolcon dolgozik valaki az Apehnál? Hogyan és hol lehet jelentkezni munkatársnak az Apeh ügyfélszolgálatára?
- Mekiben, 8 órában mennyit lehet keresni nettóban? Aki ott dolgozik vagy ismerőse által tudja