Allianznál mennyit lehet keresni? Van aki ott dolgozik? (tudásbázis)
Magad után adózol?
Ugye nem baj, hogy nem hittem el?
Nincs szerződésed, azaz nincs munkaviszonyod, nincs béred, de te, utalod az x Ft után fizetendő adót és járulékokat!? Mind a 15+18,5%-ot?🙃
Ha megkínoznak sem hiszem el....
Valószínűleg egy alvállalkozónak dolgozol, nem hiszem, hogy egy ilyen cég ezt megengedné magának.
Ha ne vagy bejelentve, mi az utalás jogalapja? Számlázol? Ha igen, küldtél már felszólítást?
Bent dolgozol a biztosító irodájában, vagy esetleg külsős üzletkötőként? Ügyfélkapun meg tudod nézni a jogviszonyt, be vagy-e jelentve. Bár nem erre irányult a kérdés, ha nincs munkaszerződés, sanda gyanúm, hogy nem...
1-2 napos csúszást meg lehet indokolni, de 2 hónap nonszensz. Főleg karácsony körül, mindenütt inkább korábban fizetnek. Hányan vagytok, akiket érint?
Minden esetre roppant érdekes, hogy egy ekkora cégnél szerződés nélkül dolgoznak emberek! És még fizetést is várnak.
Mit dolgozol ott?
Öööööö, hát mit is lehet ilyenre mondani. Nincs szerződés, csak úgy dolgoztok? És várjátok a fizetést? Mire?
Milyen alapon vártok munkabért? Vagy milyen pénzt vártok?
Milyen szerződéssel dolgoztok?
Én olyat, hogy késik a fizetés vagy később utalják, csak magyar vállalkozókról hallottam, mármint olyanoknál, mint pl. van egy autókere4skedése valakinek és nem ad fizetés vagy csak későn, annak aki ott van egész nap...
Ugyan úgy hallottam azt ilyen kis vállalkozókról, hogy csak minimálbérre jelent be és nem is fizet többet...
Kérdés: Allianznál mennyit lehet keresni?
Én kérek elnézést, hogy rosszul tudtam érteni, és valójában te most azt kérdezed, hogyan készül a zabkeksz...
És elküldtem hamar.
Ugye nekem, 30 éves banki tapasztalatom van.
A fiamnak 5 éves.
És területen belül is vannak különbségek, mert nekem többet ajánlanak, mint a velem egyidős, de más munkakörben dolgozónak.
Tehát, nagyon nem mindegy, hogy ki vállalja a melót...
Hát persze, hogy fura.
Én, most is jól keresek, de szinte havonta megkeresnek más bankokból, hogy menjek hozzájuk. A jelenlegi fizetésemnél 3* többet ajánlanak. Ugyan erre a melóra, a fiamnak a fele a fizetése...
Ja!!!!
De miért nem annak aki ott dolgozik?
Milyen területen dolgoznál?
Nálunk a callcenteres+back office+videobankos kb. nettó 320 eFt
Ezeken a területeken a legkevesebb a fizetés. Bár nekik van negyedévente jutalékuk, ami 1 éves intervallumba + kb. 2 havi fizetés.
IT: 1 milla felett
A többiek a kettő között....
Bank
Írta, hogy: "Én call center részlegen vagyok.
"
Azaz ott dolgozik!
További ajánlott fórumok:
- Az oldalon parancsfájl dolgozik. Mit lehet ilyenkor tenni, hogy ne lassuljon és fagyjon le a gépem?
- Dr Tasnádi Géza hol dolgozik most? Tudja valaki, hogy hol lehet elérni?
- Dolgozik valaki valutapénztárosként? Mennyit lehet keresni vele?
- Párom cukrászdában dolgozik. Tele van a ruhája csoki, lekvár... stb. foltokkal. Színes ruháról van szó. Mivel lehet ezeket kiszedni?
- Debrecenben az Allianznál dolgozik valaki?
- Mekiben, 8 órában mennyit lehet keresni nettóban? Aki ott dolgozik vagy ismerőse által tudja