Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Allianznál mennyit lehet keresni? Van aki ott dolgozik? fórum

Allianznál mennyit lehet keresni? Van aki ott dolgozik? (tudásbázis)

1 2
31. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 30. - Channa*)
dec. 11. 20:51
Én egy szóval nem mondtam hogy hidd el. Miről beszélsz most egyébként? Én nem szavazást indítottam hogy hiszed nem hiszed...vagy ha te ezt olvastad akkor olvasás szövegértés órákra valószínű nem jártál be. Itt a baj. Viszont kitanúltad a gúnyolódást és rosszmájúságot ami máris megmutat rólad egy jellemrajzot. Köszönjük
30. Channa* (válaszként erre: 29. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 11. 20:28

Magad után adózol?

Ugye nem baj, hogy nem hittem el?

Nincs szerződésed, azaz nincs munkaviszonyod, nincs béred, de te, utalod az x Ft után fizetendő adót és járulékokat!? Mind a 15+18,5%-ot?🙃

Ha megkínoznak sem hiszem el....

29. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 28. - Michelle.r)
dec. 11. 10:43
magam után adózok. A fizetés az fix. Mármint órabér, plusz jutalék.
28. michelle.r (válaszként erre: 27. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 11. 10:42
Mi alapján fizetnek, ha semmilyen jogviszonyban nem vagytok? Hogy adózol?
27. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 26. - Michelle.r)
dec. 11. 10:31
Nincs semmi számlázás. Adott egy call center program a gépemen, én hívogatok egész nap és időpontokat egyeztetek, majd minden hónap 10.én fix bér+ jutalék. Vagyis kéne hogy legyen. De mint emlitettem 2 hónapja semmi. Most péntekre ígérték a legközelebbi fizetési dátumot.
26. michelle.r (válaszként erre: 24. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 11. 10:28

Valószínűleg egy alvállalkozónak dolgozol, nem hiszem, hogy egy ilyen cég ezt megengedné magának.

Ha ne vagy bejelentve, mi az utalás jogalapja? Számlázol? Ha igen, küldtél már felszólítást?

dec. 11. 09:47
Munkajogilag erősen megkérdőjelezhető. Ilyen és ekkor cég, hogy engedheti meg magának. Forduljatok munkajogászhoz. Azt sem értem, hogy puszira, ígérgetésre meg a jó ég tudja mire, munkaszerződés nélkül, hogy lehet dolgozni? Ne haragudj de ha ti nem képviselitek az érdekeiteket, akkor ki? Senki. Aztán majd jön, hogy nem lesz meg az éved, nem lesz nyugdíjat, betegállomány, stb. Iszonyat nagy felelőtlenség és nemtörődömség a munkavállalók részéről is.
24. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 23. - Globus)
dec. 11. 09:37
felesleges megnézni tudom hogy nem vagyok bejelentve. Otthon vagyunk home officba és csak időpont egyeztetők vagyunk de az allianz cégen belül. 8 ember kb. Először azt mondták gond van az a rendszerrel, utána azt mondták már javítják a hibát de még mindig nem múködik az utalási rendszer..utána azt mondták megjavult már csak kézi számlák vannak amit a hibák miatt ki kell állítani és utána lesz fizu..Mikor eljött volna a kifizetés napja közölték hogy kérnek még egy hetet mert megint találtak hibát de az IT-s kollegák már dolgoznak rajta..Mindig csúsztatva volt1 héttel valami ok miatt..Tegnap jönnie kellett volna fizunak közölték minden rendben fogunk kapni csak találtak még egy hibát, de péntekre utalnak. A sok ígérgetést már senki nem tudja elhinni. És nemtudom hogy tényleg ilyen jellegű gondok vannak vagy csak minket szivatnak
23. globus (válaszként erre: 21. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 11. 08:58

Bent dolgozol a biztosító irodájában, vagy esetleg külsős üzletkötőként? Ügyfélkapun meg tudod nézni a jogviszonyt, be vagy-e jelentve. Bár nem erre irányult a kérdés, ha nincs munkaszerződés, sanda gyanúm, hogy nem...

1-2 napos csúszást meg lehet indokolni, de 2 hónap nonszensz. Főleg karácsony körül, mindenütt inkább korábban fizetnek. Hányan vagytok, akiket érint?

22. Channa* (válaszként erre: 21. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 11. 08:49

Minden esetre roppant érdekes, hogy egy ekkora cégnél szerződés nélkül dolgoznak emberek! És még fizetést is várnak.

Mit dolgozol ott?

21. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 20. - Channa*)
dec. 10. 19:51
1 éve vagyok itt, eddig nem volt baj..mindig megkaptuk..most 2 hónapja nincs fizu mindenféle okokra hivatkozva
20. Channa* (válaszként erre: 19. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 10. 19:14

Öööööö, hát mit is lehet ilyenre mondani. Nincs szerződés, csak úgy dolgoztok? És várjátok a fizetést? Mire?

Milyen alapon vártok munkabért? Vagy milyen pénzt vártok?

19. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 18. - Channa*)
dec. 10. 17:23
Nincs szerződés..
18. Channa* (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 10. 17:16

Milyen szerződéssel dolgoztok?

Én olyat, hogy késik a fizetés vagy később utalják, csak magyar vállalkozókról hallottam, mármint olyanoknál, mint pl. van egy autókere4skedése valakinek és nem ad fizetés vagy csak későn, annak aki ott van egész nap...

Ugyan úgy hallottam azt ilyen kis vállalkozókról, hogy csak minimálbérre jelent be és nem is fizet többet...

17. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 16. - Globus)
dec. 10. 15:22
Ezt az admin írta át. Lent írtam mi lett volna az eredeti kérdésem.
16. globus (válaszként erre: 15. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 10. 15:14

Kérdés: Allianznál mennyit lehet keresni?

Én kérek elnézést, hogy rosszul tudtam érteni, és valójában te most azt kérdezed, hogyan készül a zabkeksz...

15. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Globus)
dec. 10. 15:07
Ha megtanúltál volna olvasni látnád hogy a kérdésem teljesen másra irányúl.Eszembe se jutott bérpapírt kérni. Ez egy ócska rosszindulatu büfögés volt a részedről.
dec. 10. 15:06
Én a Generálinál vagyok de őszintén nálunk is 2 hónapja észrevettem hogy késik a fizu. De az Allianznál meg se kapják. Más biztosítónál lévő is ilyen bajba van, vagy ez valami kamu?
13. globus (válaszként erre: 9. - Enissa)
dec. 10. 15:05
Nekem meg az lenne furcsa, hogy majd pont itt, egy titkos kérdezőnek valaki felmutatja a bérlapját 😀 Még ismerőseim között sem téma, nem illik.
12. Channa* (válaszként erre: 10. - Channa*)
dec. 10. 15:04

És elküldtem hamar.

Ugye nekem, 30 éves banki tapasztalatom van.

A fiamnak 5 éves.

És területen belül is vannak különbségek, mert nekem többet ajánlanak, mint a velem egyidős, de más munkakörben dolgozónak.

Tehát, nagyon nem mindegy, hogy ki vállalja a melót...

11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Channa*)
dec. 10. 15:03
irtam neki privát. de még nem válaszolt. Egyébként annyit írtam kérédsnek hogy fizetésről szeretnék kérdezni. Ezt az admin variálta így fogalmam sincs miért. 3 hónapja vacakszik a fizetés az allianznál és arra hivatkoznak hogy mindenféle rendszerhiba, utaláshiba miatt nem kapunk fizetést. Nem én dolgozok ott, unokanővérem. Csak érdekelt hogy ez tényleg igaz, vagy csak kamu?
10. Channa* (válaszként erre: 9. - Enissa)
dec. 10. 15:02

Hát persze, hogy fura.

Én, most is jól keresek, de szinte havonta megkeresnek más bankokból, hogy menjek hozzájuk. A jelenlegi fizetésemnél 3* többet ajánlanak. Ugyan erre a melóra, a fiamnak a fele a fizetése...

9. Enissa (válaszként erre: 6. - Channa*)
dec. 10. 15:00
Nekem olyan furcsák ezek a kérdések, nem mindegy takarító, portás, titkárnő, informatikus, könyvelő, kárfelmérő és 1001 más....munkában töltött évek száma, végzettség. Na mindegy.
8. Channa* (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 10. 14:59

Ja!!!!

De miért nem annak aki ott dolgozik?

Milyen területen dolgoznál?

Nálunk a callcenteres+back office+videobankos kb. nettó 320 eFt

Ezeken a területeken a legkevesebb a fizetés. Bár nekik van negyedévente jutalékuk, ami 1 éves intervallumba + kb. 2 havi fizetés.

IT: 1 milla felett

A többiek a kettő között....

Bank

7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Channa*)
dec. 10. 14:55
Csak, hogy én nem neki szegeztem a kérdést hanem violetnek..Azaz a kérdésem még nincs megválaszolva.
6. Channa* (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 10. 14:53

Írta, hogy: "Én call center részlegen vagyok.

"

Azaz ott dolgozik!

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Violet18)
dec. 10. 13:07
Te ott dolgozol?
dec. 10. 12:22
Mi a kérdésed?
dec. 10. 12:09
Nem mindegy hol és hogy dolgozol? Vállalkozóként és értékesítésesz vagy alakalmazott call center stb részlegen....
2. Erikcsa01 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 10. 11:51
Szia én! Mi a baj a fizetéssel? Melyik területen vagy? Én call center részlegen vagyok.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook