Dolgozik valaki Dm-ben Budapesten? (tudásbázis)
Hmm, én mindig a dm honlapján küldtem be az önéletrajzot, még nem vittem be így kimondottan üzletbe. Lehet azt kéne?!
Köszi.
Ez tényleg furcsa!:)
Mert nálunk...a mi boltunkban nem számít kinek mi a végzettsége! Akkor én sem itt tartanék, mert van egy érettségim és 15 éves tapasztalatom!:)
Ha legközelebb viszel be önéletrajzot akkor keresd meg a bolt vezetőjét és egy kicsit beszélgess el vele, hogy mik a céljaid és, hogy te ott szeretnél dolgozni, mert a dm vevő centrikus üzlet...stb.! Önéletrajzot csak akkor adj le, ha ki van írva a bolt ajtajára!:)
Hmmm.. Na a szitu a következő, hogy mire értem a kérdést..
Beadtam nem egyszer az önéletrajzomat. Majdnem 2 éves Rossmannos tapasztalatom van, kereskedelmi végzettségem. És visszaküldik azzal a címszóval, hogy nincs megfelelő végzettségem, és tapasztalatom. Érdekes, nem?
További ajánlott fórumok:
- Dr. Herczeg Szabolcs szülész-nőgyógyász orvosról tudtok valamit? Budapesten a Róbert Magánkórházban dolgozik
- Tudtok javasolni Budapesten jó fogorvost, aki profi fogtechnikussal dolgozik?
- Van itt valaki aki a topshopnál dolgozik Budapesten?
- Dr. Jósvai Attila idegsebészről van valakinek tapasztalata? Budapesten a Honvéd Kórházban dolgozik
- Tudna valaki jó kozmetikust ajánlani Budapesten, aki minőségi alapanyagokkal dolgozik, elfogadható áron?
- Van itt valaki aki Budapesten a Főkefe KHT-nál dolgozik?