Van itt valaki aki Budapesten a Főkefe KHT-nál dolgozik? (beszélgetés)
Sziasztok Kedves Tagtársaim
Ismét eszembe jutott valami,és nagyon megköszönném,ha segítenétek nekem,1996 szeptemberében hosszas keresgélés után sikerült,munkahelyet találnom Budapesten,az akkor még FŐKEFE KFT-t,nagyon szerettem ott dolgozni,de sajnos el kellett jönnöm onnan,mert vidékre költöztünk,mióta internetem van,azóta az egyik közösségi oldalon megtaláltam az egyik főnöknőmet,de sajnos tőle is hiába érdeklődöm,mert azóta ő is eljött onnan,így ő sem tud senkiről semmit.Most arra szeretnélek benneteket megkérni,hogy ha van köztetek valaki,aki ott dolgozik írjon nekem néhány sort,nagyon szeretném tudni,hogy mi van az ott dolgozókkal,én a kinder üzemben dolgoztam.Nagyon Megköszönném,ha válaszolnátok nekem.Nagyon Szépen Köszönöm
Sziasztok:Farkas Kriszti
További ajánlott fórumok:
- Dr. Herczeg Szabolcs szülész-nőgyógyász orvosról tudtok valamit? Budapesten a Róbert Magánkórházban dolgozik
- Dolgozik valaki Dm-ben Budapesten?
- Tudtok javasolni Budapesten jó fogorvost, aki profi fogtechnikussal dolgozik?
- Ajánlanátok masszőrt, aki házhoz jár, vagy Budapesten a XI.kerületben dolgozik?
- Van közöttetek olyan, aki Budapesten a Ruform-nál dolgozik?
- Tudna valaki jó kozmetikust ajánlani Budapesten, aki minőségi alapanyagokkal dolgozik, elfogadható áron?