Régen sokkal jobb volt, amikor egy ezresért kaptunk egy pontot és azt hiszem 15-öt kellett összegyűjteni ahhoz, hogy a következő vásárlás kedvezményes legyen (azt vettünk kedvezményesen amit akartunk).
Most ezekbe a kis kártyákba és a leolvasó készülékekbe ölték az energiát és a pénzt (pénzünket).
Én is gyűjtögetem a pontokat, de eddig egyetlen értelmes dologhoz jutottam; karácsony előtt egy süteményeskönyvvel. A kuponfüzetek, a nyaralás (drágán) nem érdekel, remélhetőleg még kitalálnak más értelmesebb vagy kedvezményesebb dolgot.
Egyébként én egyedül az 50 pontos kuponfüzet miatt használom a kártyát. Van benne egy joker kupon ami egy szabadon választott termékre 25% kedvezményt ad. Ez mondjuk egy csomag pelusnál ami 4000Ft jól jön. Így kuponnal olcsóbb mint bárhol máshol...
Az utazási ajánlattal az a gond, hogy 1,5 személy árát kell ugye fizetni. Mert "vidd el párod féláron". Namármost... Másik utazási irodánál ha megnézed az árakat jobban jössz ki ha fizeted a 2 főt!
Ha már itt tartunk: azt honnan tudom, hogy mennyi pontom van? Bevallom, én oda szoktam adni a DM kártyámat, ráteszi a pontokat, aztán ennyi, sose néztem. Ti hogy nézitek meg?