DM-es tápszer (beszélgetés)
Tegnap vettem bio tápszert és tejpépet is. Eddig úgy néz ki mindkettő bevált.
Köszi csajok
"demárpedigbiztosvankivétel":
Az egyik jó drága világmárka tápszerét pár éve mindenhonnan vissza rendelték,mert rákkeltő anyag került a porba. Valahol Ázsiában gyártották,ott tömegesen betegedtek meg a babák. :-(
Szóval,a létező kivétel sajnos negatív.
(Vagy csak én emlékszem mindig a rosszra...)
Lányomnak Pemperst pelust vettem, fiamnak meg már diszkontosat. 3000ft 100db pelenka és kibírja fürdéstől reggel 7-8-ig.
Fiamnak épp emiatt váltok, mert úgy érzem elég nagy és kaphat olcsóbbat is csak szerettem volna megerősítést.
Akkortól adtam mikor elegem lett, hogy arra költök súlyos plusz pénzeket, hogy az van írva a dobozra, hogy Nestlé meg Pampers, stb...következő gyerekkel nem fogom ezt a hibát elkövetni.
Nem engednek olyan gyerekeknek való terméket üzletbe, ami nem lenne neki való.
(és most lehet írni, hogy "demárpedigbiztosanvankivételésinkábbmegveszem2000eldrágábban"...hát nem :-D )
Sziasztok
Ki mikor adott a babájának DéeM-es saját márkás tápszert (Babylove - vagy mi a neve)? Fiam 6 hónapos, már eszik almát, sütőtököt, krumplit... és Beba HA Start tápit eszik.
Korai lenne adni neki egy olcsóbb kategóriájút? És az milyen árban van? Lányom 5 éves, habár gyorsan elrepült ez a pár év, semmire nem emlékszem.
További ajánlott fórumok:
- Császárral szülő és tápszeres babát nevelő szülők írjatok!
- Valóban káros mikróban melegíteni? A sógornőm még a tápszerhez a vizet is mikrózza. A szilárd táplálékot is műanyag edényben mikrózza. Baj?
- Beba HA tápszer!
- A szoptatás kontra tápszer
- 6 hónapos babának répafőzelék. De hogyan? Tápszerrel vagy anélkül?
- 3 hónapos kisfiamnak adhatom-e a DM-es Baby Love tápszert?