Divatszemüveg? (beszélgetés)
Ha megtalálom a módját, akkor majd jövök és megírom!
Én is szeretnék dioptria nélküli szemüveget. Azért mert intellektuális külsőt ad:D Persze nem csak ezért, egy szemüveg öltöztet, nem kell smink, ellehet bújni mögé (és kitakarná a nagy táskáimat):D És szerintem jól is áll. De sok pénzt én se adnék ki érte:(
jó, de az más, ha vki divatból hordja, és csak akkor, amikor akarja, mintha rá lenne kényszerülve, hogy hordani kell... én is hordtam szemüveget 9 évig, akkor még nem volt divat a lencse. Akkor nem szerettem. De akkoriban szögletes keretek sem nagyon voltak :) Most akarom kiélni magam :P
Kontaktlencsésként, el sem tudom képzelni, miért akarsz szemüveget hordani csak úgy divatból? ;) Már csak azért sem, mert meg tudok tőle őrülni, ha valamiért a szemüveget kell hordanom. Meleg, nyomja az ember orrát, stb. ;)
sajnálnék sok ezer ft-ot kiadni egy keretért. :( keresnem kell egy optikust :) aki jófej és segít a dologban :P
Én 9 évig voltam szemüveges. Nem lehet, hogy csak azért kerül annyiba a lencsecsere, mert egy drága lencse megy bele?
Én is gondolkodtam ezen, de nem szántam rá magam, hogy pénzt adjak ki érte.
Nem csak akkor ennyi, ha ott csináltatod a lencsét is?
Mi már tetettünk vett olvasó szemüvegbe csináltatott lencsét. Persze ez biztos függ a kerettől és az optikustól.
Én is szerettem volna mindig szemüveget, mert nagyon jól áll. Amikor felirták már nem kellett:)
of***értben reklámoznak pár ezerért kereteket
abban alapból sima üveg van
Optikusnál a keretet megveheted sima üveggel.
A kész olvasókban általában nem lehet bennük cserélni lencsét,mert a műanyag nem bírja ki a melegítést,mivel gagyi anyagból van.A fémeket meg nem lehet szétcsavarozni.
Szia!
Én már kb. 20 éve szemüveges vagyok, és az a tapasztalatom, hogy sokszor egy lencsecsere majdnem annyiba kerül, mintha veszel egy komplett szemüveget. Szerintem valószínű egy jobb minőségűben lehet cserélni, viszont nem lesz olcsó.
Sziasztok!
Akarok venni egy szemüveget, nem vagyok szemüveges alapból, de szeretném divatból hordani időnként. Viszont nem szeretnék 40 ezer ft-ot kiadni egy keretre. Lehet sok helyen kapni olvasószemüveget, és azok között több is van, ami tetszene. Azokban szerintetek lehet lencsét cseréltetni? Vagy nem?