Divat még a piros bőrdzseki? Fel mernétek venni? (beszélgetés)
Aki ezt a fazont kitalálta, addig ütném, míg mozog:
Van benne viszkóz is. ;) :D
A stílus és szabás miatt hoztam. Valószínűleg hordható, bár jobb anyagból biztosan szebb lenne.
Ez jól néz ki!
Az anyaga nem tetszik, hogy poliészter.
Valami ilyesmire gondolsz?
Ez nagyon jól áll a legtöbb nőnek, akinek nincs vastag bokája és homokóra.
A FI-nak: szerintem, ha tetszik és tetszel benne magadnak, akkor vedd meg. A napi divatból különben is csak annyit érdemes átvenni, ami neked kimondottan jól áll.
Ja, hogy eleve magasított.
El vagyok maradva ...
Végül is az a legszerencsésebb, ha mindenki a magának leginkább megfelelőbbet választja.
Tényleg nem tudom, milyen a tüdőgatya, lehet, még soha nem is láttam olyat. Majd nyitottabb szemmel járok ezentúl. 😄
Rá kell kérdezni mindenre, ami ismeretlen. Én is azért kérdeztem.
Mondjuk ez a szó nem egészen olyan, mint a pinamágnes, mert annak a fordítottja is egy más jelentés (mágnespina), de gondolom gatyatüdő nincs.
Vagy kitugggya 😄
Nem is a csípőgatyára gondoltam, ezeken kívül is vannak csinos, előnyös darabok. 🙂 De a nyakig felhúzott, "divat" szerint diktált szemlélet helyett jobb, ha saját magunk mérjük fel az előnyösnek kinéző ruhákat.
Én sem hordok csípőnadrágot, mert nem szeretem ha kivillan a hátsó felem az alsóneműmmel együtt,- pláne ebben a hűvös időben. Pedig tök normál testalkatom van.
Jaaaaa 😀
De nem hordhat mindenki csípőnadrágot. Gondolok itt a teltebbekre.
Én a helyedben letojnám mi a divat, ha tetszik valami és még jól áll,- bátran viseld.
Ami viszont sajnos senkinek nem áll jól, az a bokavillantós tüdőgatya.
Mindig hallgass a megérzéseidre. Vedd meg!
A piros színt mindig a szenvedéllyel- tűzességgel hozzák összefüggésbe. Tudni kell viselni! De minden nőben megvan az a csettintésnyi plusz amiért igenis felveszi! Úgyhogy hajrá csajszi! 😀