DIGI e-mail címek megszűnése (tudásbázis kérdés)
Simple! Glóbus!
Egész éjjel ezen járt az agyam, és valóban erre a megállapításra jutottam.
Majd körbenézek, melyik szolgáltatót is érdemes választani, aug.-ig még van idő. És összeszedem, hogy hol, kiknél szerepel a mostani, hogy kiket kell értesítenem. Most már legalább fejben világos, mit, hogyan.
Köszi mindenkinek a segítséget.
A DIGI évekkel ezelőtt megvette az invitelt, csak eddig ezeket a dolgokat változatlan formában vitte tovább... Most takarít a szolgáltatásai között, és aug. 1-től már a korábbi ...@invitel.hu-s (és még további kb. 10-féle) e-mailekkel nem foglalkozik.
Most egyelőre kiszállok. Majd holnap folytatom a kutakodást, és keresek a házban olyat, aki ebből nálamnál sokkal többet tud.
Végig csináltam.
Lépjél be az invitel oldalára invitel.hu
Kiírnak valami szabvány szöveget.
Alul lépj tovább.
Felsorolják a szolgáltatásokat.
De te menj még lejjebb.
Sötét mező felsorolás.
Ott van hogy digi webmail.
Katt rá!
Mintha a dinél lennél.
Nézd bármelyiket csinálod először regisztrálnod kell.
Menjél be az invitel oldalára és keresd az e-maileket ha a digi oda irányította ott kell lennie a neveddel.
és a digis jelszavaddal együtt.
Nem tudod elrontani.
Sikerülni fog mert meg tudod csinálni.
Emellett, hogy az @invitel.hu levelei megmaradjanak Outlook-ban le kéne tölteni saját gépre.
Outlookban két emailfiókot is létrehozhat.
Ez attól függ, hogy hogyan olvasod el a leveleidet.
Szerintem kérj meg valakit, aki ezt elvégzi helyetted. És használj szolgáltatófüggetlen emailt!
Igen. Nyitni egy emailcímet kb annyi, mint ide Hoxára regisztrálni.
Csinálok neked szívesen ha gondolod. Aztán majd megváltoztatod a jelszót.
Akkor, ha jól értelmezem az
xy@digi.hu e-mail címedből lett egy xy@invitel e-mail cím.
Meg kéne nyitnod az invitel lapját.
Ott megkeresni az e-mail-eket.
És csinálj mindent úgy mint a diginél.
Ne ijedj meg nem ördöngösség.
Sikerülni fog.
Vodafone-nal ne is próbálkozz, nincs email cím lehetőség náluk. Mikor átvették a UPC-t, akkor a UPC-s mail címeket is megszüntették.
Én azt mondom, hogy Michelle hozzászólása szerint járj el.
Nem kell semmit letöltened, ha asztali számítógépet használsz, akkor a webhelyre kell felmenned minden alkalommal, amikor olvasni akarod az emailjeidet.
Ha okostelefonod van és androidos, akkor meg alapértelmezetként rajta van a gmail, mint applikáció.
Nem értek én az ilyesmihez. Akármikor módosítani akartam a címet, mindig az invitel ügyfélszolgálatára mentem.
Jó, ott nyitok egy fiókot. Akkor az már abban a percben itt van a gépemen, vagy még kell valaki, aki feltelepíti nekem?
Az ilyesmihez abszolút nem értek, a programok telepítését, stb. mindig más csinálta meg helyettem. Azért kérdem: ha nyitok egy fiókot, ahogy írjátok, akkor az már használható formában a gépemen is lesz, vagy még valamit azzal (hozzáértő emberkének) valamit csinálnia kell?
Beírod a keresőbe, hogy freemail.hu (enter)
Kéri a nevedet jeszavadat és belépsz.
Ezt normális bögésző megjegyzi.
Nem kell többet vesződnöd vele.
A neved csupa kisbetű legyen ékezetek nélkül.
De mehetsz a gmailre is, azt a kolega elmondja, hogy kell.
Én kiszálltam.
Kérdésed van írj privit.
Én azt javaslom neked, hogy a google-nél nyiss e-mailt. 15 GB tárhelyet díjmentesen kapsz, de ha több kell, évi 6-7.000 forintért vehetsz, nem egy ló ára.
felmész a gmail.com oldalra, megadod az adatokat, a nevedet, hogy mi legyen a @ előtt.
Utána minden alkalommal, amikor használni akarok, felmész a gmail.com oldalra, és belépsz.
Nyilván nem foglalkozik vele, nem az ő dolga.
A freemail.hu-n bármikor nyithatsz fiókot, e-mail címet.
Megnyitod, regisztrálsz, szépen kitöltöd az adatlapodat menjél lépésről lépésre.
Jelszavadat, jól jegyezd meg
Tudod kis betű, nagy betű, szám, valamilyen jel.
A sorrend nem számít.
A végén ne felejtsd el bejelőlni, hogy elfogadod a szerződési feltételeket.
Egy jó hosszú szöveg alján van.
Teljesen ingyenes.
Van fiókod, e-mail címed.
Azt, hogy digi mit csinált a leveleiddel , ők tudnak válaszolni.
Akkor most mit is kell csinálni? Másik telefon szolgáltatónál nyitni egy újat? Pl. Vodafon? És ez akkor mivel jár? Aki érti, magyarázza már el. Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Székrekedés megszűnéséért mit kell tenni? Nem akarok életem végéig teákat és mindenféle más kütyüt enni/inni! Már nem bírom!
- A Gmail e-mail címek fizetősek?
- Hogy lehet facebookon a bejelentkezéskor kitörölni az eddig megjegyzett e-mail címeket?
- Az msn-re mikor be akarok lépni, az előző e-mail cimeket hogyan törölhetném?
- Hogyan tudom eltávolítani gmail-ből a nem használt vagy elrontott e-mail címeket?
- Honnan és hogyan lehet digitális azonosítót beszerezni? A szolgáltatótól igényelt e-mail címemet szeretném beállítani.