Derékmelegítő (beszélgetés)
Lollee-m van, jó az anyaga nem csavarodik , nem csúszkál el. Érdemes egy mérettel kisebbet venni, mert nyúlik és egy idő után eláll, ha pl. a nadrágra húzod rá és nem alá. Ennek a darabára 3500 körül mozog, Hippys 2500, J. Press 1500. Szerintem az anyag ugyan az, bár az utóbbi mintha vékonyabb lenne.
Nálunk /Székesfehérvár/ Plazaban Lollee és a J. Press van, Hippys pedig a Tescoban.
Igaz, nem derékmelegítőként árulják,de sztem szuper erre a célra is: bandázs.
Nekem terhes ruhatáramból van egy pár; rengeteg színben és mintával kapható, rugalmas nem elállós fazon/ anyag. Jaaaa és olcsóbb is a kifejezetten derékmelegítőnek árult daraboknál;-)
Sziasztok!
Remélem segítek a derékmelegítő vásárlása előtt. Én ma vásároltam Musu derékmelegítőt.Két fiatal lány egyedi tervezésű, karcsúsított derekú, zipzáras fazonú modellje. Dupla részből van összeállítva, így az egyiket a nadrágba be is tudod tűrni. Nagyon praktikus és nagyon kényelmes.
Wewewe!
A derékmelegítő méretproblémáddal nem vagy egyedül.70-es derekamra 100-as csípőmre gondoltam megfelelő lesz az m-es, de még az s-es is nagy néhány óra hordás után.A másik nagy baj, hogy derékban nagyon eláll.Ez azért van mert a két nagy derékmelegítős(Lolle és Hippsy)teljesen egyenere szabják őket.
Derékban meg kellene karcsúsítani és figyelembe kellene vinniük az anyag viselési tulajdonságait.
Uhh tényleg nekem is van otthon egy gyapjú párnám és az összes melegítőm tiszta szösz lesz tőle ...
Ezek a pamutos színesek nem szöszölnek :)
Szia!
Biztos a gyapjú is jó meleg lehet :)
Ezek a színesek tök jó pofák amellett hogy hasznosak és melegek, olyan mintha új felsőim lennének színes passzéval, és nekem általában minden téli pulcsim fekete vagy szürke, esetleg fehér, elég egyszínűen öltözöm ilyenkor, ezekkel pedig fel tudom dobni kicsit az öltözetem és a kedvem is :)
Szia!
És ezt meg lehet nézni valahol, hogy milyen?
Szia, nekem lennél szíves segíteni?
Az lenne a gondom hogy én is most szeretnék rendelni, a derekam 74 a cípőm pedig 83 hanyas méret lenne nekem a megfelelő?
És nem tudod mit értenek az újdonság alatt? Szerinted lesz valamilyen leárazás esetleg?
www.derekdolog.hu-itt találtam ezeket a lelőhelyeket:
FUNSPORT - BELVÁROS, GYŐR
Cím: Győr, Virágpiac tér 2.
Tel: 06/96 317-356
Nyitva tartás: H-P: 10:00-17:00; Szo: 9:00-13:00
FUNSPORT - ÁRKÁD, GYŐRCím: Győr, Budai út 1.
Tel: 06/96 411-020
Nyitva tartás: H-Vas: 09:00 - 20:00
VÖRÖS OROSZLÁN TEAHÁZ SHOP BUDAPEST
Cím: Budapest VI. Jókai tér 8.
Telefon/fax: 06/1 269-1073, 269-0579
Nyitva tartás: H-Szo: 11:00-23:00; Vas: 15:00-23:00
ANGYALSZÍV életmód központ és mozgásstúdió BUDAPEST
Cím: IX. Budapest, Lónyay u. 24. I.em.11. 11 kapucsengő
Tel: 06/1 299-0989 Mobil: 06/30 439-1470
Nyitva tartás: H-P 13:00-20:00