December 24-én mi lesz nálatok az ebéd? (beszélgetés)
Engem igazán nem érdekel, hogy mi illik és mi nem:)
Nálunk 24-én késői ebéd (14-15 óra körül).
Rántott gomba, rántott karaj, rizi-bizi, sültkrumpli, kukorica saláta. desszert: csokitorta, méteres kalács, szaloncukor már elfogyott:)
25-26-án tarját sütök, amit holnap pácolunk be, ehhez sztékburgonyát csinálok. Amikor elfogy, akkor csinálom meg a töltött káposztát, szilveszterkor malachúst sütök.
A haltól éhesek maradunk.
halallergiás családban ez nehezen megoldható :)
illik vagy nem illik
töltöttkáposzta , egyben sült fasirt tojással töltve,krumplisaláta(lilahagymás)--ezeket elkészítettem ma
majd lesz még baconos sajtos csibemell,húsleves,kéksajtos karaj--ezek karácsony 1.2.napján
24-én ebédre: halászlé, rántott tarja és hal, sült krumpli, házi majonéz
25-26-án: húsleves, krumplipüré, sült kacsa comb és mell
Nálunk hagyományos halászlé rántott hal,r.karaj,tarja és majonézes saláta szokott lenni. Sütik és gesztenye püré a desszert.
Délben csak a párom szokott valami elöző napit melegíteni magának,mert akkor úgy főzök,hogy legyen valami maradék,de kiszolgálja magát mert nekem levegőt venni sincs időm. Idén mivel a gyerekek már nagyok, először leszünk szenteste kettesben de 27.-én párom névnapján mi megyünk hozzájuk ebédre( eddig nálunk volt minden évben a "buli")
Kellemes készülődést és áldott,Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
nálunk őszibarack krémleves és citromos - fokhagymás afrikai harcsa lesz rizzsel
estére meg megyünk anyumékhoz ott meg minden amit szeretünk :)
3-4 felé van az ünnepi nem is ebéd, nem is vacsora.
Csak reggelizünk aznap. Legalábbis így dereng. Olyan zavaros az a nap. Süt, főz, csipeget mindenki.
Jol hangzik!
Neked is Boldog unnepeket!
Ok., ez az ünnepi vacsi, de délben mi lesz?
Vagy ezt Ti akkor eszitek?
24- halaszle, sult hal, krumplipure
25, 25 sult pulyka , franciasalata, es sult kacsa annak aki nem szereti a pulykat
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek! Most lesz a férjem 30. szülinapja decemberben. Emlékezetessé akarom tenni. A buli már meg van szervezve, de mit adjak neki?
- December 24-én, vagy december 31-én lehet esküvőt tartani?
- Télen egy hason alvó baba miben aludjon? (Most 5 hónapos, decemberben-januárban lesz 7-8 hónapos)
- Aki december 24-én született, annak mi a csillagjegye?
- December 24-én hétfőn, jár a postás még?
- Internetbankos utalás működik december 24-én?