Debreceni Kaáli-ról tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!! A debreceni Kaáliból a leszívásra és beültetésre csak Pestre lehet menni?? És ki dönti el hogy hová kerülünk??
Sziasztok!
Esetleg járt már úgy valaki közületek, hogy végig vittétek az előkezelést és a stimulálást de a végén nem lett punkció???
A válaszokat előre is köszönöm!!!!
Köszönöm szépen! Megkérdezhetem mennyit adtatok?
Ki volt a dokid?
Szia! Mi két éve adtunk a dokinak, de már csak akkor amikor kiderült, hogy sikeres volt a beültetés. Előre nem adtunk.
Sziasztok!
Ti szoktatok pénzt adni a lombik eljárás idején, elősegítve azt, hogy a doki lelkesebb/lelkiismeretesebb legyen?
Ha igen, akkor mekkora összeget?
Sziasztok
Akinek van fagyasztva embrio Debrecenben mikor utaltok tárolási dijat?
hát nekem úgy volt, hogy a ciklus elejétől kaptam egy ösztradiol tartalmú krémet, amit kenni kellett napi szinten, meg szedtem gyógyszer formátumban is. Mellé a medrol, és középidőben visszakaptam a fagyibabámat. Még a FET előtt is volt UH hogy a méhnyálkahártya megfelelő vastagságú e, illetve az volt a lényeg, hogy a babóca felébredjen. Sajnos nem maradt meg, de az embrióval minden rendben volt. a beültetés után ugyanaz a protokoll, mint az ET-nél, progi krém, medrol, progi gyógyszer.
Sziasztok! Valaki megírná nekem,hogy Leskó dokihoz kb. mennyi idő alatt lehet bejutni első konzultációra és utána mikor lehet menni tb támogatott lombikra?
Sziasztok!Fagyibabàèrt szeretnènk menni.A 20 napra kell ultrahangot kèrnem.Utànna mi a program menete tud valaki segíteni?
Szia Csypii74 ! Megkérdezhetem, hogy azóta mi újság? Elkezdtétek a stimulálást?
Sziasztok! Magas AMH értékkel (nekem 11,5) volt már valakinek lombik? Azt olvastam, hogy a túlstimulálás kockázata így nagyobb... Tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Szia! Tudtommal -intézménytől függetlenül- három hónap szünet van egy sikertelen lombik után, ennyi idő kell a tisztulásra. Mikor én voltam, már aznap mondták, hogy ha lejár a 3 hónap hívjam őket és jelentkezzek be uh-ra. Szerintem ha már voltál, akkor gördülékenyebben megy, mint amikor első alkalommal indul valaki. Mindenesetre az a biztos, ha felhívod őket és rákérdezel, hogy mikorra mehetnél.
Sziasztok! Az ARC-ban sikertelen lombik után mennyi idővel lehet újabb programot kezdeni? Mennyi most a várakozási idő Bodnár dokinál?
Értem, köszönöm! És szerintetek melyik a jobb hely? Kicsit sem a pénz a szempontom. Gondolom mindkét helyen megfelelő orvosok vannak. Vagyis remélem :-) nektek mina véleményetek?
Szia! Igen Debrecenben 2 helyre is tudsz menni: a Kaáliba és az ARC-hoz, mert külön váltak. A Kaáliban csak a stimulációt végzik a leszívás és beültetés egy másik intézményükben van (mi Budapestre fogunk menni májusban). A másik helyen úgy tudom mindent meg tudnak csinálni. A vizsgálatokat amik már megvannak szerintem nem fogják újra csináltatni, az eredményeket az első konzultáción megnézi az orvos és megbeszélitek a továbbiakat! :)
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.
Most kezdem a Kaális témát Debrecenben. Amikor felhívtam őket, akkor mondták telefonon, hogyha valamilyen kezelésre kerül a sor el kell mennem Miskolcra, Szegedre stb... Nem teljesen értettem. Aztán elkezdtem keresgélni, és megtaláltam az ARC-ot. Most akkor a kettő nem ugyanaz? Vagy hogy működik ez?
Egyébként 28 éves vagyok. 1 éve próbálkozunk sikertelenül. Voltam hormonvizsgálatokon, inzulinvizsgálatokon, a párom is volt kivizsgáláson. Eddig nem találtak semmit senkinél. Szedtünk méhpempőt, inofolicot, femibiont, gyuri bácsi babaváró programja.... Na nem egyszerre, mindet külön-külön időpontokban.
Ha kérek a Kaáliba vagy ARCba időpontot ezeket a vizsgálatokat újrakezdik? Egyáltalán hova menjek? :-)
Előre is köszönöm a segítségeteket!!
Igen olvastam, szorítok neked nagyon!! Olyan lassan telik az idő.. De neked már hétfőig nem sokat kell várni. Neked is a crione gélt kell használni?Ha igen, mik a tapasztalataid?Tényleg kell öbliteni? Mert megoszlanak a vélemények. Az orvos azt mondta kell, de állítólag vetélést okozhat ilyenkor a hüvelyöblités.
Köszönöm. :) most már tesó projekten vagyunk, szintén egy petesejt termékenyült meg. Jövő hét hétfőn tudom meg, hogy sikerült-e.
ICSI
Bízom benne hogy jobban figyelnek a rèszletekre.
Meglátjuk
Lányok, szeretném megkérdezni, hogy igaz-e, hogy a klinikán, a régi Kaáliban, amit most ARC-nak hívnak, ha OEP-re akarok menni, akkor a kivizsgálásokat fent az ambuláns szakrendelésen lehet csak ingyenesen elvégeztetni, az ARC-nál csak fizetősen?
Júhéééé!!! 😘 Gratulálok!! Most végre mosolyt csaltál az arcomra. :)Nagyon örülök neki, hogy sikerült neked!!! Annyira jó, hogy bátoritottok!! Most kicsit könnyebb lélekkel várom a beültetést. :)
Jelen. Egy megtermékenyült petesejtből, első lombik sikerült. 🙂 36 elmúltam amikor meg volt a beültetés.
Szia!'Egy babához, egy sejt kell. :) 2016májusában nekem csak egy termékenyült meg és osztódott szépen. Ma már 13hónapos a kislányom. :)
Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy!!Kissé elbizonytalanodtam. :(Lassan 40 éves vagyok, az én koromban legalább 2-3lenne az ideális hogy esély legyen...
Bízz benne,hidd el neked is sikerülni fog!Ès bizony lètezik olyan hogy egy embrióból baba van!!!
Gondolod , hogy van esély!?Még olyat nem hallottam akinek egyből sikerült.. Elindultunk, meglátjuk. Köszönöm szépen a biztatást.
Hàt az nem tudom sajnos megmondani!!! De làttod az az egy szép abbol is lehet lesz baba csak bizzàl benne!! Nagxon szoritok neked!!!!
Most hívtak a klinikáról. A négyből csak egyet tudnak beültetni. A többinek nem jó a,, formája ''.:(12órára kell mennem. Nem lehet ilyenkor lefagyasztani és várni még hozzá egy következő alkalomra. Ez az egy nagyon kevés. :(
Ó az szörnyű lehetet!😞Úgy gondolod hogy a másik helyen valamit jobban csinálnak mint itt! Milyen beavatkozás volt! ICSI vagy IVF?
További ajánlott fórumok: