Daragaluska recept

Elkészítési idő 10 perc

A Daragaluska hozzávalói:
1 tojás
csipetnyi sütőpor
kb. 4-5 dkg dara


A Daragaluska elkészítési módja:
tojásfehérjéből kemény habot verünk,majd hozzákeverjük a sárgáját, sütőpot, darát Gyenge tésztát kapjunk, és a forrásban lévő levesbe szaggatjuk és 2-3 percig főzzük

újabban a levesből szedek ki külön lábasba, és abba szaggatom a galuskákat, külön tálalom


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A daragaluska elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook