Dán rakott csirke recept
A Dán rakott csirke hozzávalói:Hozzávalók
50 dkg csirkemell
25 dkg aszalt szilva
25 dkg bacon
3 db alma
30 dkg füstölt sajt
só
cukor
fahéj
3 dl tejszín
olaj
A Dán rakott csirke elkészítési módja:
Elkészítés A felcsíkozott csirkemellet enyhén sózd meg, forgasd meg fahéjban, és olajon pirítsd meg. A megmaradt (sós, fahéjas) olajhoz add hozzá a tejszínt, 1 evőkanál cukrot, és melegítsd fel. Egy üvegedényben a csirkemell csíkokra rétegezd rá tetszés szerint az almaszeleteket, a füstölt sajtot, az aszalt szilvát, végül a bacont. Tedd be a sütőbe, úgy 30-40 percre!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Rumino, 2007. aug. 11. 10:28
A dán rakott csirke elkészítési módja és hozzávalói.