Czanik Balázs torna (beszélgetés)
Szia!
A Czanik Balázs tornája tényleng nagyon kemény, de viszont hatásos.
Írod, hogy megfájdul az erősebb tonrától a gerinced, ezért inkább a Calanetics-et ajánlom, az kímélő és egyben lehet vele fogyni is, persze ha úgy étkezel mellé.
Szia,ha valami kímélőbbet,de mégis hatásosat szeretnél,akkor Norbitól az Aerobzónát próbáld,ki 45 perc zsírégető torna,ami az edzés után 10 órával is égeti a zsírt,feltéve ,ha nem zabáljuk fel hütőt.
Egy pindurit már nehezebb,Béres Alexandra Pörgessd fel-je.Ez Alakformáló köredzés,nem annyira nehéz mint réka,de lehet vele fogyni.
Rékától a legelső Dvd az Add Önmagad 1,ami nem túl nehéz,vagyis Rékától a leggyengébb.
Czaniktól a capoeira I ami a legenyhébb,nehézségre,viszont érdemes kipróbálni,mert derékre-csípőre ez nagyon tutti:-)
Sziasztok!
Milyen az a Czanik Balázs torna,
mennyire"szadista" ? :)
Nekem Rubint Réka tornám van,de nekem nagyon
nehéz,és megfájdul tőle a gerincem :(
Nem tudtok valami kíméletesebbet,de mégis valami hatásosat a kezdő életmódváltóknak?
A hasburning is Czank tornája,itt is van ugyaúgy sztárvendég és a tesoja Krisztián is jelen van.
Kifejezetten a felsőtestet veszi célkeresztbe.
60 perces a program.
különböző blokokkra bontva.
1 bemelegítés
2 középs hasizom,alsó hasizom
3 középső és ferde hasizom
4 oldalsó-ferde és alsó hasizom
5 derékformálás
6 alsó hasizom
7 hátozom
8 nyújtás
Kemény de nagyon hatásos torna abszolute úszógumi gyilkos.
Én is ebben bízom:)
Én is váltogatni szoktam RR és BA.
Mi az a hasburning? Még nem hallottam róla?
Köszi!Téged is á fog formálni:-)
Én RR tornákkal váltogatom, így hetente 2X szoktam rá tornázni.Cap I mindenképpen,CapII,és hébe-hóba Hasburningot is csinálok.
Az nagyon jó!
Ügyi vagy!:)
Heti hány alkalommal tornázol rá?
Szia!
Kilóban nem tudom de a derekam 64centiről 59cm-re változott.
Sziasztok!
Én még nemrég kezdtem el Czanik Balázs tornáját, úgy érzem nagyon jó és hatásos. Fogytatok már vele?
További ajánlott fórumok:
- Czanik Balázs: Hasburning
- Czanik Balázs Capoeira aerobik DVD.Tornáztatok már rá?
- Mi a véleményetek Czanik Balázs Hasburning és Capoeira aerobic-ról?
- Czanik Balázs capoeira aerobikja kinek vált be/hozott eredményt, melyik része és mennyi idő után?
- Szeptember 4-én lesz Czanik Balázs Aerobic Rekordkísérlete, jól tudom?
- Czanik Balázs DVD-k zsírégetésre