Cukorbetegség-segítség! (beszélgetés)
Neked is menni fog.:D
Nekem az a "szerencsém", hogy elég válogatós vagyok, azaz alig szeretek néhány ételt, így igazán nem volt nagy kihívás azt a párat megjegyezni:DDDDD
Amikor el kezdtem diétázni szinte csak kiflin és párizsin éltem, esténként pedig csirkemell rizzsel.
Na jó, azért nem csak ezeket eszem meg, de jellemzően képes vagyok hónapokig csak 2 féle kaját fogyasztani:DDDDD
Alexa IR ebed es peksutemeny.
Facebookon megtalalod.
Ott mindig fel van tuntetve mennyi ch a menuben, meg minden. 50gr szokott lenni.
Én hétvégén kezdtem el, azaz péntek este a gyógyszert szedni, szombaton és vasárnap semmi mást nem csináltam csak méregettem:D
Én melóhelyen hideget eszek, így mértem zsömlét, kiflit, az általam kedvelt felvágottakat, stb., hogy tudjam mi hánygramm és mennyi ch-t tartalmaz, és vasárnap összeállítottam a kajámat. Vacsorára szoktam főtt ételt enni, azt mértem egy ideig, de már ránézésre is tudom, hogy hány gramm.
Sziasztok!
Nemrég derült ki, hogy ún. IGT-m van.
Annyi lenne a kérdésem azokhoz, akik cukorbetegek, hogy hogyan tartják a diétát. Sajnos nincs időm főzni, pedig szeretek, és a számolásra is alig jut. Ti rendesen mindent kiszámoltok? Anélkül nem lehet hatásos?
Más: rendelni szeretnék valahonnan ebédet, de ahonnan eddig rendeltem, már nem ízlik, mindennek ugyanolyan íze van, a csirkétől hülyét kapok már, pedig régen szerettem:(. Ráadásul véletlenül sincs olyan ebéd, ahol 50g ch lenne feltüntetve. Ti hogyan oldjátok meg?
Köszönöm!!