Cukkíni folt rózsaszín nadrágból nem akar kijönni. Kimostam 2x, Vanish szappannal is dörgöltem, semmi. És vadiúj gatyó. Valaki valami tuti t (tudásbázis)
4. MsFlower
2011. jún. 29. 18:05
Trisóval próbáld.
Esetleg a Cloroxnak is van folteltávolítója színes ruhákhoz (kék dobozos). Nekem bevált kakis bodykhoz is és nem szedte ki a színét.
3. ujlany
2011. máj. 27. 16:16
hat.. ha a szinet nem sajnalod... nagyon jo minosegu ruhafestekeket lehet mar kapni.
40 fokon, mosogepben siman megoldhato.
2. mmacus
2011. máj. 27. 15:58
Citromlé? Gyümölcs okozta foltot ki szokta hozni.
1. petipanni
2011. máj. 27. 15:56
Cukkíni folt rózsaszín nadrágból nem akar kijönni. Kimostam 2x, Vanish szappannal is dörgöltem, semmi. És vadiúj gatyó. Valaki valami tuti t
További ajánlott fórumok:
- Járt már úgy valaki, hogy tesztet csinált és nagyon halványan épp hogy látszódott, de rózsaszín lett a teszt csík?
- Kis rózsaszín (pár mm-es) hernyók (vagy lárvák? ) jelentek meg a lakásomban. Szerintetek mi lehet?
- Mensi elött van olyan, aki már napokkal elötte görcsöl és van rózsaszines stb. folyás?
- Képesek egyáltalán a pasik annyira szerelmesnek lenni egy nőbe, mint fordítva? Ők is tudnak olyan idiótán rózsaszínül szerelmesnek lenni?
- Ohhh, az a rózsaszín köd!
- H&M-es fehér trikót mivel lehetne kifehéríteni, ha áztatás után rózsaszín lett?