CTG-n magas alapfrekvencia a 36. héten mire utalhat? (tudásbázis kérdés)
Szia!
Nekem is folyton 160-180-n van, egyszer ment 140 körülre, azonnal ébresztették is. Eddig mindig azt mondták, jó így...
REmélem meg tudtalak nyugtatni!
Sziasztok!
Ma voltam az első ctg-n és eléggé megijesztettek. Végig 170 fölött volt az alapfrekvencia, emiatt pénteken újra kell mennem. Nem az volt a baj, hogy magas volt és sokat ugrált, 200 körülire is felment néha, hanem hogy nem ment vissza az átlag 120/160-as tartományba.
Annyit mondtak, hogy lázra utalhat, vagy magas vérnyomásra nálam, vagy túl sokat mozgott előtte, kávét ittam, szaladtam. De ha egyik sem, akkor mi lehet a baj, arra nem mondtak semmit. Csak hogy ez az átlagostól eltérő, és ha megismétlődik, akkor kell további vizsgálat. De mégis mire utalhat, lehet valami baja a babának?
Szerintetek nem kell emiatt aggódnom? Járt már valaki így? Amúgy tényleg rengeteget tornázott előtte is, közben is, állandóan mozog. De akkor is aggódom, nehogy baj legyen.
Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Mire utalhat a kétoldali nagyon erős hasfájás?
- Zsibbadás, mire utalhat?
- Szerintetek nagykorú gyermek esetén aki tanul a tartásra kötelezett szülő utalhatja-e önhatalmúlag a gyerek számlájára a gyerektartást?
- Magas vérsüllyedés mire utalhat?
- Magas ASO érték a laboreredményben mire utalhat?
- Magas (?) 17,64 mg/L C reaktív protein mire utalhat?