Zsibbadás, mire utalhat? (tudásbázis kérdés)
durva, már nem az első eset hogy orvos elintéz ennyivel egy betegséget hogy el fog majd múlni:(
nekem az volt a legjobb mikor a kezdődő még fel nem tárt refluxomra két doki is azt fogta rá hogy pánikbetegség és nyugtatót irt:D az egyiknek meg is mondtam hogy szedje is be:D
aztán szépen magamtól rájöttem mi a franc a bajom...
Sziasztok!
A doktornő kapta meg a vérképet és elment szabira :(Amint tudok valamit írok:)
Szedem a Magne B6-ot egy fokkal talán jobb...
Szia!
Menj el akkor sebészetre, és mond el, hogy zsibbadsz. Oda nem kell beutaló, viszont ő bármelyik szakvizsgálatra tovább küldhet.
Akkor én is a reumatológiára meg vérvételre kérek beutalót.
Jó lenne tudni mi áll a zsibbadás hátterében.
A zsibbadásodat annyi minden okozhatja, jó lenne, ha az orvosod döntené el a tüneteid alapján hova küldjön.
Lehet keringés = akkor angiológia
mozgásszervi = reumatológia
idegrendszeri = neurológia
A neurológián nézik a reflexeidet, mekkora erőt tudsz kifejteni, milyen az egyensúlyod és még sok egyebet,csak ez a legáltalánosabb, vagy elemibb nem is tudom hogy fejezzem ki magam.
Nálam egyáltalán nem veszi komolyan a zsibbadást az orvosom.Holnap megyek a beutalóért.Elmegyek adok le vért és kérek beutalót a reumatológiára.
Vagy inkább neurológiára kérjek?
milyen vizsgálatokat csináltak nálad?
Köszi.
Remélem semmi komoly!!!?
Nyugodtan kérj reumatológiára, ha nem reumatológiára tartozik, tovább küld. a röntgenre ő majd elküld, ha úgy gondolja kell.
Laborban, ha régen voltál akkor oda is kérj.
Beszéltem a doktornővel az előbb.Mondtam neki hogy jó lenne ha tovább küldeni kivizsgálásra,adna beutalót.Erre megkérdezi hova szeretnék beutalót reumatológiára?Hát honnan tudjam ezzel hova kell menni ő a doki.
Szerintetek hova kérjem a beutalót?Vérvétel?Röntgen?
A magnéziumoz nyugodtan szedheted. B1 vitamint is, mert, ha idegproblémád van, az jót tesz neki.
Nem tudom hol élsz, de megpróbálhatod kijátszani az orvosod.
Felhívod a neurológiai szakrendelőt és elmondod a problémádat, hogy aggaszt, szeretnéd, ha megnéznének. Ad egy időpontot, arra viszont kutya kötelessége adni beutalót a háziorvosodnak. Vagy elmész a sebészetre elmondod a panaszodat, a sebész is tovább küldhet szakrendelésre.
Tegnap délelőtt felhívtam hogy kérnék beutalót de hát azt mondta hogy felesleges küldözgetnie bárhova is mert ez egyszerűen megterhelés...
Amugy péntek óta nem zsibbadok csak néha érzem kicsit.
Szedek vitamint:)
Évi81
Menj vissza hoza és kérd hogy küldjön tovabb mert nem javul és ettől nyugtalan vagy és feszült.
1éve váltottam:( ez se jobb.
Máshova nem tudok menni.
Évi81
Talán orvost kellene váltanod.
A zsibbadás terjed az nem normális,terheléstől zsibbadhatsz de nem terjed, és főleg nem tart hetekig.
Szia!
Hétvégén nem rendel a doki és csak tegnapra kaptam időpontot de ezt írtam is szerintem.
Voltam a dokinál megse vizsgált felírt magnéziumot meg polybét...persze nem fogom szedni hisz megse vizsgált és semmit nem mondott.Csak annyit hogy a gyerekes anyukáknál előfordul a túlterheltség miatt.
Sziasztok!
Évi81
Minden képen irány a körzeti és labor.
Zsibbadás nem normális, sok tünet velejárója.
Pl: gerincsérv, diabétesz,vérkeringési zavar stb..
Nem itt kell áll orvosokat keresni!!!!!!
Normális a színe,nem duzzadt.
Baleset,esés nem volt de mindennap megemelem magam a gyerkőc 12kiló...
További ajánlott fórumok:
- Mire utalhat a kétoldali nagyon erős hasfájás?
- Magas vérsüllyedés mire utalhat?
- Tapintható nyaki nyirokcsomó, megbetegedés nélkül mire utalhat 5 éves gyereknél?
- Erős szédülés és hányás (sárga színű) - Mire utalhat?
- Vizeletben vér 25 Ery/ul! mire utalhat!? Vajon nagy a baj?
- Mire utalhat az erős izzadás éjjel?