Csütörtökön vizelet reflux vizsgálata lesz a kisfiamnak.... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Meglett az eredmény!
Az eddig 24%-os vese most 22%-os lett. Doktornő szerint ez is teljesen jó a vese méretéhez.
A tágulat miatt most megint három havonta kell vesegondozóba mennünk, de remélem ez a helyzet már nem lesz rosszabb!🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Jajj de aranyos vagy, ez most nagyon jól esett ahogy olvastam 🥹
Azt mondták pár nap az eredmény de nekem úgy rémlik a múltkor már aznap délután fent volt az eeszt-n.
Kiderül.
Köszönöm hogy drukkolsz, nem véletlenül kérem mostanában a lóhere jeleket is🍀🍀hátha…🙂
Szia!
Épp ma gondoltam rátok, hogy vajon túl vagytok e a vizsgálaton. Drukkolok! Eredményre gondolom még várni kell pár napot, vagy rögtön kiderül holnap?
Holnap vizsgálat.
Nagyon bizakodom!!
🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Mi sem értjük🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Eddig minden tökéletes volt és a pisije is a legnagyobb rendben van még most is.
Rejtély…
Bízom a legjobbakban!!
Köszönöm!!
Fél éve voltunk kontroll vizsgálaton, akkor minden tökéletes volt. A keddi vizsgálaton pedig újra tágulatot láttad a vesében és a húgycsőben is. Nem értjük mitől lehet, mert a tavaly májusi műtét óta folyamatos volt a javulás….szóval ez most nagy pofon volt!!
Újra mennünk kell izotóp vizsgálatra, ahol a vesék százalékos arányát nézik! Ebben bízom, hogy ez nem romlott mert akkor lehet ez az UH csak egy pillanatnyi rosszat mutatott!
Ééés tegnap jött az újabb pofon😞😞
Pedig azt hittük már vége….😞
Most lehet mindent kezdtünk elölről??!!
Milyen gyengeelméjű az aki a “térdepelj kukoricára” nyom rá mikor egy gyerek vizsgálatáról van szó! Van annak az embernek szíve vagy csak nyomkod a nagyvilágba a pontokért???
Mélységesen felháborít még ha elenyésző a száma akkor is!!!!😡😡
További ajánlott fórumok:
- Ezen a héten csütörtökön egy gyümölcsnapra ki tart velem?
- Volt már valaki magzatvíz vizsgálaton?
- Üzemorvos munkaalkalmassági vizsgálat
- Kaptam a háziorvosomtól beutalót vér/vizelet vizsgálatra, meg egy kémcsövet. Ebbe kell vinnem?
- A kisfiamnak eltörött az orra pénteken a suliban, csütörtökön mennénk külföldre repülővel, utazhat így?
- 5HIA vizsgálata volt valakinek? Mennyi savat kell tenni a vizelethez?